Etalarea şi interpretarea runelor, 11-17 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 11-17 iulie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

E musai să vă mobilizaţi toate forțele ca să vă întăriţi poziția și în familie, și în societate. Trebuie să arătaţi cine sunteţi voi cu adevărat.


Taur:

Trebuie să adoptaţi o altă tactică, o altă optică în abordarea problemelor pentru că modul în care aţi procedat până acum nu v-a adus un rezultat favorabil.


Gemeni:

Aveţi o săptămână în care sunteţi pregătiți(te) să vă certaţi cu toată lumea. Ar fi bine să rămâneți calmi(e) și să nu porniți certuri.






Rac:

Relaxaţi-vă și nu vă mai faceţi griji referitoare la starea de sănătate a unor persoane apropiate vouă. Totul va fi bine.


Leu:

Săptămâna viitoare trebuie să fiţi puternici(e), să aveţi tăria să treceţi peste niște mici neplăceri. Nu vă îngrijoraţi!


Fecioară:

Aţi dat de ceva foarte frumos, extraordinar. Fecioarele au câștiguri în toate planurile. Să fiți siguri(e) de asta!






Balanţă:

V-a atins iubirea, mai ales pe persoanele tinere. Aţi atacat în forță.


Scorpion:

Vă aflaţi pe o bucată de gheață foarte subțire. Să aveţi grijă, să fiţi prudenți(te) la cei(le) care vă promit ceva și ce vă promit ca să nu ieşiţi în pierdere.


Săgetător:

Lăsați toate problemele și grijile în urmă, lăsați necazurile și pregătiți-vă de o perioadă mult mai bună.






Capricorn:

Veţi avea parte de o mică bătălie, dar nu trebuie să fiți îngrijoraţi(te). Ca să nu creaţi suspiciuni spuneţi că sunteţi câștigători(are) din prima.


Vărsător:

Puteţi găsi rezolvarea tuturor problemelor numai făcând un consiliu de familie. Trebuie să cereţi sfaturi. Aveţi nevoie de o discuție sănătoasă, pentru că sunteţi puţin cu capul în nori.


Peşti:

Vă cam grăbiţi. Să nu vreţi azi ce trebuie să se întâmple mâine. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei(le) care știu să aștepte.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS