Horoscopul sănătății, iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, iulie 2022


Berbec:

Berbecii nu vor întâmpina probleme grave de sănătate în luna lui Cuptor, ci din contră, acești(ste) nativi(e) se vor simți destul de bine. Cu toate acestea, ar fi recomandat să facă ceva mai multă mișcare.


Taur:

Problemele de sănătate îi vor ocoli pe Tauri în luna iulie, însă se prea poate să mai apară stări de anxietate. Pentru a ține sub control aceste momente delicate, acești(ste) nativi(e) ar trebui să vorbească deschis cu persoanele apropiate.


Gemeni:

Gemenii vor fi foarte agitați în luna lui Cuptor, iar acest lucru își va pune amprenta într-un mod negativ asupra stării lor de sănătate. Din pricina stresului, cei(le) născuți(te) în această zodie nu se vor putea odihni așa cum ar trebui, astfel că vor întâmpina probleme și la capitolul concentrare.






Rac:

Racii sunt în formă bună la mijlocul verii, astfel că la capitolul sănătate vor sta destul de bine în luna iulie. Pot să mai apară simptome neplăcute din pricina căldurii, însă dacă se vor feri de soare și se vor hidrata corect, acești(ste) nativi(e) nu vor întâmpina probleme de sănătate.


Leu:

Leii vor avea un tonus de invidiat la început de lună, se vor simți bine, însă nivelul lor de energie va scădea spre finalul lunii. Oboseala acumulată în timpul anului își va spune cuvântul, astfel că cei(le) născuți(te) în această zodie ar trebui să facă o pauză. Dacă nu vor pleca în concediu, atunci ar fi bine ca măcar câteva zile să se odihnească.


Fecioară:

Fecioarele pot avea probleme de sănătate din cauza insomniilor. În luna lui Cuptor, nativii(ele) acestei zodii vor reuși cu greu să se odihnească, lucru care le va afecta puterea de concentrare. În cazul în care această problemă persistă, Fecioarele ar trebui să ceară ajutorul unui(ei) specialist(e).






Balanţă:

Balanțele nu ar trebui să facă excese în această lună dacă vor să țină la distanță problemele de sănătate.


Scorpion:

Scorpionii nu vor întâmpina probleme de sănătate în luna lui Cuptor, ci din contră, persoanele care s-au confruntat cu anumite afecțiuni vor constata că terapia pe care au urmat-o a dat roade. Acești(ste) nativi(e) se vor simți din ce în ce mai bine în luna iulie și nu le va lipsi energia.


Săgetător:

Săgetătorii trebuie să fie ceva mai atenți la problemele de sănătate provocate de emoțiile puternice. Dacă știu că urmează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional, cei(le) născuți(te) în această zodie ar trebui să găsească o modalitate prin care să se liniștească, astfel încât organismul lor să nu aibă de suferit.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să fie ceva mai atenți(te) la odihnă în iulie. Dacă vor neglija acest aspect, atunci pot să apară probleme serioase de sănătate. Cei(le) născuți(te) în această zodie nu ar trebui să își forțeze limitele în iulie, ci ar trebui să fie echilibrați(te) din toate punctele de vedere.


Vărsător:

Vărsătorii vor începe luna iulie cu o stare de moleșeală, însă de vină nu vor fi problemele de sănătate. Poate că nu vor reacționa tocmai bine atunci când temperatura din termometre va crește, motiv pentru care ar fi bine să evite plimbările la orele prânzului și să acorde o atenție deosebită hidratării.


Peşti:

Peștii vor reuși să scape de acele probleme de sănătate care le-au dat mari bătăi de cap încă de la începutul anului. Se vor simți din ce în ce mai bine și vor fi energici.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS