5–18 iulie 2022: Mercur tranzitează zodia Rac. Atenţionări!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5–18 iulie 2022: Mercur tranzitează zodia Rac. Atenţionări!


Mercur părăseşte zodia Gemenilor şi intră în iubitorul şi sentimentalul Rac. Când Mercur este în Rac beneficiezi de o comunicare mai subtilă, pe baza intuiţiei şi emoţiei. Racul este un semn mut, pentru că aparţine semnului Apă. Prin urmare, te poţi aştepta la o dificultate în vorbire, dar când „vorbeşti” cu inima, nimic nu e înţeles greşit.


Mercur în Rac: 5–18 iulie 2022

Deşi perioada lui Mercur în Rac este scurtă, efectele se vor simţi negreşit. Racul este unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, mai ales când vine vorba despre prezenţa lui Mercur aici. Totul capătă un înţeles mai profund. Racul iubeşte toate lucrurile care au legătură cu casa, cu rădăcinile, aşadar te poţi simţi mai nostalgic(ă), mai atras(ă) de persoanele care te fac să te simţi iubit(ă), în siguranţă.






Cu Mercur în Rac nu simţi nevoia să-ţi faci prieteni(e) noi. Ci mai degrabă să petreci timpul în compania rudelor şi a prietenilor(elor) vechi. Este momentul în care vrei să vezi ce mai face fiecare, cum o mai duc şi să reactualizezi cumva informaţiile despre ei(le).


Mercur în Rac 2022: nostalgie cât cuprinde

Mercur în Rac aduce amintirea vremurilor de demult. Racului îi place foarte mult să privească înapoi. De aceea este posibil să simţi nevoia să reflectezi asupra copilăriei, pentru a înţelege ce se petrece acum.

Poate că ai nevoie să procesezi şi să vindeci acum răni emoţionale din trecut. Poţi redescoperi pasiuni din copilărie pe care le-ai uitat. Poate îţi va face bine să răsfoieşti albume vechi de fotografii ori albumele de absolvent(ă), pentru a intra în conexiune cu tine de odinioară.






Mercur în Rac 2022. Avertisment!

Acest tranzit ne face pe toţi(ate) să ne simţim puţin mai sensibili(e), iar asta înseamnă şi că am putea lua lucrurile mai personal decât altă dată. La cea mai mică critică sau comentariu poţi reacţiona mai dur. De aceea, Mercur în Rac este o perioadă favorabilă să exersezi trasarea unor anumite limite atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi(lelalte). Trebuie să îţi „reglezi” propriile limite.

Mercur în Rac prilejuieşte cel mai puternic contact cu „EUL” fiecăruia(eia) dintre noi. E o oportunitate grozavă pentru a te ocupa de relaţiile apropiate, pentru a stabili conexiuni mai profunde cu cei(le) dragi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS