Zodiacul chinezesc pentru luna iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna iulie 2022


Șobolan:

În luna lui Cuptor pui mai mult accent asupra vieții personale și încerci să îți faci ordine în suflet. Vrei să dai deoparte toate întâmplările neplăcute din viața ta și să îți dai șansa de a visa, de a renaște și de a te bucura de tot ce e frumos.


Bivol:

În luna iulie te organizezi și te pui la punct cu tot ceea ce se întâmplă la serviciu, dar mai ales cu tot ceea ce ține de vacanță. E posibil ca la jumătatea lui Cuptor să intri în concediu și ai vrea ca până atunci să ai totul stabilit.


Tigru:

În luna iulie s-ar putea să cunoști o persoană care te poate face să simți fluturi în stomac. Însă fiorii iubirii nu ar trebui să te țină cu capul în nori chiar și la locul de muncă, fiindcă pot apărea plângeri la adresa ta.






Iepure:

În luna lui Cuptor faci eforturi considerabile ca să te faci remarcat(ă) la locul de muncă fiindcă țintești un post mai bun, care să îți crească și salariul. Dacă te menții constant(ă), vei reuși să îți atingi toate obiectivele.


Dragon:

În luna iulie te îngrijești de sănătatea ta și a celor din jurul tău și încerci să adopți un stil de viață sănătos. Este foarte posibil să începi să practici un sport, să îți placă și să regreți pentru că nu te-ai apucat mai devreme.


Șarpe:

În luna lui Cuptor te ocupi de un eveniment foarte important în viața ta. Acesta te va ține în priză toată luna, însă la final vei fi satisfăcut(ă) că lucrurile au ieșit așa cum ți-ai dorit. Bineînțeles, prietenii(ele) te vor ajuta cu acest demers.






Cal:

În luna iulie îți e gândul la vacanță și numeri zilele până la concediu. Însă un eveniment neprevăzut ar putea să îți dea planurile peste cap. Fii atent(ă) la semnele premergătoare întâmplării și încearcă să previi situația.


Capră/Oaie:

În luna lui Cuptor te bucuri de soare și de mare, mai mult decât în anii precedenți. Dacă ai pus ceva bani deoparte, acum a venit vremea să îi risipești pe cea mai lungă vacanță din viața ta. Alături îți va fi și persoana iubită.


Maimuță:

În luna iulie ai un eveniment la care ești invitat(ă) de seamă, așa că încerci să pui ceva bani deoparte ca să poți participa cum se cuvine. Totodată, trebuie să fii atent(ă) și la ținuta pe care o alegi, fiindcă trebuie să te conformezi codului vestimentar.






Cocoș:

În luna lui Cuptor îți lipsește energia, iar cei(le) dragi trag de tine din toate părțile. De aceea îți dorești să călătorești o bucată de timp, să îți încarci bateriile și să revii mai vioi(aie), ca să poți face față presiunii de pe umerii tăi.


Câine:

În luna iulie ai o mulțime de lucruri de rezolvat, însă încerci să mai selecţionezi din ele ca să poți termina tot ceea ce are prioritate, mai ales la locul de muncă. În plan personal te bucuri de toată înțelegerea și afecțiunea persoanei iubite.


Mistreț:

În luna lui Cuptor alegi să faci o expediție în afara țării, însă trebuie să fii atent(ă) la toate detaliile călătoriei. Vei trăi cea mai mare aventură din viața ta și vei descoperi că aceasta este pasiunea ta adevărată.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS