Zodiac chinezesc săptămânal, 20-26 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 20-26 iunie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Norocul pare să îți surâdă mai mult ca niciodată. Vei avea parte de multe surprize din partea partenerului(ei) tău(ale), unele la care nu te-ai fi așteptat niciodată, iar la serviciu vei fi lăudat(ă) peste măsură.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Vei avea tendința de a te interioriza din cauza unor mici situații care îți dau mari bătăi de cap. Nu te lăsa condus(ă) de acestea, tu ești cel(a) care decide în ce direcție vei acționa, nu lăsa vântul să te poarte după bunul lui plac.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Ai depus multă muncă în ultima perioadă și a venit momentul să te răsfeți puțin, deoarece meriți din plin. O vizită la SPA sau chiar la sala de fitness te vor revigora și vei căpăta forțe noi pentru a putea face față unor provocări solicitante din toate punctele de vedere.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Se pare că administrezi destul de bine venitul familiei tale și ești apreciat(ă) pentru acest lucru. O mică răsplată din acest punct de vedere nu întârzie să apară pe parcursul acestei săptămâni și vei reuși în sfârșit să îți cumperi acea haină sau acel accesoriu la care visezi de atâta vreme.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Săptămâna aceasta nu va fi una tocmai ușoară. Vei avea multă treabă atât acasă, cât și la serviciu, așa că ar fi indicat să nu te ocupi de alte treburi care nu au legătură cu acestea. Dacă vrei să iei o decizie, ar fi bine să te consulți înainte cu familia sau cu partenerul(a) tău(a) de viață.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Este momentul să te concentrezi asupra înțelegerii și asupra relațiilor pe care le ai cu cei(le) din jurul tău. Uneori tinzi să te lași condus(ă) de nervi și stres, iar acest lucru afectează aceste relații. Nu uita că familia și prietenii(ele) sunt cei(le) care îți dau o mână de ajutor atunci când ai nevoie, nicidecum alți factori externi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Orice eveniment ar putea apărea în această săptămână nu trebuie să te preocupe, deoarece vei primi semnale de alarmă dinainte, dacă este cazul. Păstrează-ți calmul și vei avea parte de surprize care te vor lăsa cu gura căscată.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Dacă ai în gând să te muți în casă nouă, acum este momentul. Foarte mulți(te) dintre cunoscuți(te) se vor oferi să te ajute în această săptămână, fiindu-le posibil tuturor. Se pare că Universul este de partea ta, iar acest lucru este mai mult decât evident. Profită de acest lucru!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

O sesiune de yoga ar fi bună pentru tine. Ai acumulat mult stres și oboseală, iar aceasta pare a fi soluția ideală pentru a te scăpa de ele. Trebuie să te concentrezi și asupra stării tale de sănătate și nu doar asupra muncii și altor activități de zi cu zi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Există mari posibilități ca în această săptămână să te lovești de persoane destul de influente, care ar putea avea un cuvânt de spus în ceea ce privește cariera ta profesională. Nu lăsa această oportunitate să îți scape printre degete și vezi ce poți face pentru a intra în contact cu acestea.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Niciun nor negru nu se observă deasupra ta, ci doar un soare puternic și strălucitor. Totul pare să meargă ca pe roate pentru tine în această săptămână și vei avea mai mult timp liber pe care să-l poți petrece cu cei(le) dragi. Îți doreai de mult timp acest lucru și acum iată că s-a ivit ocazia perfectă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

S-ar putea să te afli în postura de gazdă în această săptămână. Fie sărbătorești un eveniment important din viața ta, fie pregătești o surpriză pentru cineva drag, ideea e că vei avea ceva treabă în această privință. Nu uita, un zâmbet călduros nu trebuie să lipsească niciodată!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS