Zodiac chinezesc săptămânal: 13-19 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 13-19 iunie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână îți îndrepți atenția către proiectele nefinalizate de la serviciu. Vrei să ajungi cu toate la zi și îți dorești ca nimic să nu îți stea în cale. Tocmai spre sfârşitul săptămânii reușești să îți termini sarcinile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Te pregătești pentru un examen important din viața ta, așa că nu îți faci alte planuri. Spre finalul săptămânii vei reuși să te eliberezi de stres și să dai o fugă până la mare sau până la munte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Îți lipsește vlaga și simți că nu poți să te aventurezi în noi proiecte. Însă o persoană încearcă să te motiveze și să îți aducă energia de care ai nevoie. În weekend te așteaptă o surpriză de zile mari.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Îți îndrepți atenția către o persoană care până acum nu ai considerat-o atractivă. Însă de ceva vreme ai început să o privești cu alți ochi și ai sesizat că aveți foarte multe lucruri în comun.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Ai multe lucruri de făcut, însă nu vei reuși să le termini pe toate, dacă nu îți stabilești prioritățile. Unele persoane vor încerca să pună presiune asupra ta, însă trebuie să te ții tare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Simți presiune din toate părțile, așa că îți iei câteva zile libere ca să poți evada în locuri unde să îți încarci bateriile și să te bucuri de natură. Stresul din ultimul timp ți-a afectat starea de sănătate.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână te simți pregătit(ă) să faci față tuturor provocărilor venite la locul de muncă, însă mai ai parte de situații care te lasă cu gura căscată. Din punct de vedere sentimental ai parte de o săptămână romantică.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Îți îndrepți atenția către persoanele mai puțin norocoase și încerci să le ajuți cum poți mai mult. În acest proiect de suflet de gândești să cooptezi și persoanele din cercul tău de prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Te simți destul de epuizat(ă) și simți că nu dai randament la locul de muncă. Însă ar trebui să te motiveze gândul că peste scurt timp vine concediul de vară și vei trăi clipe de neuitat.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână ai parte de o veste destul de neplăcută din partea șefilor(elor), însă nu ai încotro și trebuie să te conformezi. Va urma o perioadă destul de tensionată, însă tot ceea ce trebuie să faci este să îți păstrezi calmul.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Le dai peste nas tuturor celor care nu au crezut în tine și le arăți tot ce poți. Nu îți e ușor să treci cu vederea toate jignirile pe care le-ai primit în trecut, însă a venit vremea să lași totul în urmă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână îți e ușor să le comunici tuturor ceea ce nu îți face plăcere și să ridici pretenții la locul de muncă. În plan personal apar discuții în cuplu, însă persoana iubită cedează, iar lucrurile se restabilesc.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS