Ce arată cărţile de Tarot pentru luna iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna iunie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poată fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de a cunoaşte, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.


Taur:

Cartea etalată – Turnul. E musai să te eliberezi dintr-o situație sau o relație care au devenit prea limitate pentru tine. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se petrece un eveniment care va distruge integral pacea și armonia cu care te-ai înconjurat.


Gemeni:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea te îndeamnă să îţi ordonezi obiectivele după o perioadă îndelungată de rătăcire fără un scop bine precizat. Conștientizările care au loc îţi permit să înfloreşti în viitoarele eforturi romantice și profesionale.


Rac:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. În timp ce Valetul de Bâte reprezintă apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte indică că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerul de Bâte este extrem de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.






Leu:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Cartea este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Ai ocazia împlinirii, dar depinde de tine dacă vei profita de această şansă, în funcție de câtă nevoie ai în acest moment de împlinire emoțională și de împlinire spirituală.


Fecioară:

Cartea etalată – Regele de Spade. Cartea îţi solicită o abordare directă. E necesar să faci față tuturor provocărilor viitoare cu o determinare categorică.






Balanţă:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Scorpion:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.


Săgetător:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.






Capricorn:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Vărsător:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Peşti:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau în final rezultate și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS