Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 13-19 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 13-19 iunie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poată fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de a cunoaşte, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.


Taur:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. Cartea indică că o idee concepută recent va fi pusă în practică. Cavalerul de Bâte este extrem de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.


Gemeni:

Cartea etalată – Regele de Spade. Cartea îţi solicită o abordare directă. E necesar să faci față tuturor provocărilor viitoare cu o determinare categorică.


Rac:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.






Leu:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Fecioară:

Cartea etalată – Patru de Monede. Cartea are conotații pozitive și negative. Pe de o parte Patru de Monede arată că ţi-ai îndeplinit multe dintre țeluri și ai ajuns la bunăstare materială. Pe de altă parte, se prea poate să ajungi să apreciezi în exces valorile materiale.






Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Scorpion:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.


Săgetător:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).






Capricorn:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.


Vărsător:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Peşti:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS