De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Scorpion


Scorpionii iubesc la intensitate maximă

Nativii(ele) acestei zodii se dedică în totalitate atunci când intră într-o relație și ar face tot ce le stă în putere ca să aducă fericire pe chipul celui(ei) iubit(e). Scorpionii nu lasă pe nimeni să intervină în relația lor, nu se lasă influenţaţi(te) și țin întotdeauna cont de părerile jumătății din cuplu.


Scorpionii sunt neînfricaţi

Nimic nu îi/le sperie pe aceşti(ste) nativi(e), mai ales atunci când își urmăresc interesele proprii sau pe ale persoanelor dragi lor. Scorpionii mereu vor face orice ca să îi/le ajute pe cei(le) care au nevoie și nu se tem de eșec pentru că din greșeli învață cel mai bine.


Scorpionii nu acceptă jumătăţi de măsură

Nativii(ele) acestei zodii sunt conştienţi(te) de valoarea pe care o au și nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură. Aceştia(stea) muncesc pentru tot ce își doresc și nu stau acolo unde nu sunt respectaţi(te) pentru munca lor. De obicei, Scorpionii se înconjoară doar de oameni care îi fac să se simtă acceptaţi și simpatizaţi.






Scorpionii au o intuiție bună

Nativii(ele) acestei zodii nu pot fi păcăliţi(te) cu ușurință pentru că sunt intuitivi(e) și citesc oamenii. Acesta este și motivul pentru care ei(le) păstrează distanța de cineva pe care l-au cunoscut recent, ca să aibă timp să își formeze o părere obiectivă prin intermediul observației.


Scorpionii sunt sinceri și spun tot ce au în gând

Nativii(ele) acestei zodii nu se tem să spună mereu ceea ce gândesc și preferă adevărul de fiecare dată pentru că știu cât de mult rău poate face o minciună. Curajul lor de a spune lucrurilor pe nume îi/le ajută să se remarce în mulțime și să fie consideraţi(te) nişte adevăraţi(te) eroi(ne) de către persoanele din jur pentru că salvează orice situație cu sinceritatea lor neobişnuită.


Scorpionii sunt credincioşi

Nativii(ele) acestei zodii nu fac nimic fără credință, dar se încred foarte mult și în oamenii pe care îi simt sinceri și corecți. Sunt și nişte parteneri(e) extrem de loiali(e) pentru că nu le place să fie înşelaţi(te) și nu fac nici ei(le) ceea ce le-ar displăcea într-o relație.






Scorpionii îi/le pun pe alții(tele) pe primul loc

Nativii(ele) acestei zodii se neglijează întotdeauna pe ei(le) înşişi(sele) dacă simt că persoanele dragi au nevoie de ajutor. Îi/Le pun pe primul loc pe cei(le) aflați(te) în necaz și uită să mai aibă grijă și de ei(le), în încercarea lor de a aduce celorlalți(te) zâmbetul pe buze.


Scorpionii au o latură senzuală de neîntrecut

Niciun alt semn zodiacal nu se compară cu nativii(ele) acestei zodii la acest capitol și niciun(o) partener(ă) nu poate uita momentele intense trăite alături de ei(le). Pentru că se dedică trup și suflet într-o relație, aceştia(stea) trăiesc puternic fiecare clipă a vieții lor sentimentale.


Scorpionii pun suflet în tot ceea ce fac

Nimic nu poate ieși greşit dacă trece prin mâinile unui(ei) nativ(e) născut(ă) în această zodie pentru că el(a) se implică în orice acțiune măruntă pe care o are de făcut. Scorpionilor nu le plac lucrurile făcute din datorie și se străduiesc să dea tot ce pot mai bun în orice situație.






Scorpionii sunt protectori cu persoanele dragi lor

Persoanele apropiate lor nu duc niciodată lipsă de nimic și nici nu le e frică că li s-ar putea întâmpla ceva rău pentru că nativii(ele) acestei zodii au grijă de ele cu riscul de a păți chiar ei(le) ceva. Nu acceptă să vadă suferință în ochii celor pe care îi/le iubesc și se luptă din greu pentru fericirea lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS