De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Rac


Nativii(ele) acestei zodii sunt guvernaţi(te) de Lună şi au ca element definitoriu apa. Exact ca şi animalul care îi/le reprezintă, cei(le) născuţi(te) în această zodie îşi ascund vulnerabilităţile în spatele unei carapace. Dacă ajungeţi, însă, dincolo de acest strat protector, veţi descoperi nişte persoane foarte complexe, dornice şi apte de sentimente profunde.


Racii sunt loiali

Nu este lesne să pătrundeţi dincolo de carapacea acestor nativi(e), însă, odată ce reuşiţi şi le dobândiţi încrederea şi afecţiunea, veţi găsi o calitate pe cât de rară, pe atât de demnă de preţuire: loialitatea. Cei(le) născuţi(te) în această zodie care iubesc sunt nişte oameni care nu te vor trăda niciodată. Atunci când veţi avea nevoie de ei(le), vor fi acolo pentru voi. Bineînţeles că şi ei(le) aşteaptă la rândul lor acelaşi tratament din partea celorlalte persoane, aşa că fiţi atenţi(te)! Este foarte uşor să răneşti un om născut în acest semn zodiacal dacă dai cel mai mic semn de dezinteres atunci când are nevoie de tine.






Racii iubesc intens

Dacă intraţi într-o relaţie cu un/o nativ(ă) al/a acestei zodii, puteţi fi siguri(e) că sentimentele profunde nu vor lipsi şi că vă veţi simţi mereu doriţi(te). Racii vă vor face să vă simţiţi importanţi(te), dar ţineţi minte că şi ei au nevoie de atenţie - uneori poate chiar mai mult decât aveţi voi nevoie.


Racii sunt protectori

Nativii(ele) acestei zodii sunt familişti(ste) convinşi(se). Ei(le) au instinctul de a proteja oamenii la care ţin şi reuşesc să lupte împotriva barierelor, indiferent cât ar fi de puternice. Firea sensibilă a persoanelor născute în această zodie nu devine o slăbiciune atunci când aceştia(stea) îşi propun să protejeze fiinţa dragă. Aşadar, cu această zodie se face casă bună, fiind nişte parteneri(e) de nădejde şi nişte părinţi excelenţi.






Racii au o gândire neconvenţională

Chiar dacă de multe ori sunt nehotărâţi înainte de a lua o decizie şi poate dura ceva timp până când acţionează, nativii(ele) acestei zodii au o capacitate crescută de a privi o problemă din unghiuri neconvenţionale. Intuiţia îi/le ajută în acest sens, iar faptul că nu se grăbesc şi că urmăresc situaţia îndelung îi/le împiedică să ia decizii pripite. De aceea, cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt apreciaţi(te) şi pentru că găsesc mereu soluţii inovatoare, la care mulţi(te) nici nu s-ar fi gândit.


Racilor nu le place să fie în lumina reflectoarelor

De un lucru puteţi fi siguri(e) atunci când ieşiţi cu un/o nativ(ă) născut(ă) în această zodie: nu va căuta niciodată să fie în centrul atenţiei. Asta nu înseamnă că nu este comunicativ(ă), însă îi lipseşte acea exuberanţă specifică celor cărora le place să fie în lumina reflectoarelor. Persoanele născute în această zodie sunt discrete şi la locul lor şi nu vor acapara niciodată discuţia. Racii sunt nişte ascultători înnăscuţi, motiv pentru care sunt foarte iubiţi în anturajul lor.






Racii au o capacitate crescută de persuasiune

Aflate sub influenţa maternă a Lunii, persoanele născute în această zodie au o capacitate crescută de persuasiune. Ele îi vor convinge pe oameni să se deschidă şi să îşi expună problemele. Nativii(ele) acestei zodii sunt şi nişte sfătuitori(are) foarte buni(e) şi au destul tact încât să pună problema cum trebuie. Chiar dacă uneori pot deveni cicălitori(are), nu trebuie să vă îndoiţi de ei(le) deoarece au cele mai bune intenţii şi vor să vă ajute.


Caracteristica principală a Racilor este empatia

Empatia este o calitate rară, de care nativii(ele) acestei zodii se bucură din plin. Uneori, cuvintele sunt de prisos şi nu exprimăm foarte bine ceea ce simţim. Persoanelor născute în această zodie, însă, nu le trebuie foarte multe explicaţii verbale, deoarece vor fi pe aceeaşi lungime de undă cu voi din punct de vedere emoţional. Cu greu o să găsiţi o persoană mai tolerantă, iar acesta este un motiv clar pentru care să iubiţi zodia Rac!






Racii au o intuiţie bună

Nativii(ele) acestei zodii se bucură şi de o intuiţie bună, care îi/le poate ajuta să îşi depăşească fricile şi să înceapă să se deschidă. Ei(le) vor simţi când o situaţie poate lua o turnură neplăcută şi vor evita să se implice atunci când ceva din interior le spune să păstreze distanţa. În acelaşi timp, intuiţia îi/le vor ajuta să identifice acele persoane în care pot avea încredere şi cărora pot să le ofere afecţiune.


Racii sunt perseverenţi

Nativii(ele) acestei zodii au o putere interioară extraordinară atunci când îşi propun ceva. Perseverenţa cu care înaintează în direcţia stabilită îi/le ajută, de cele mai multe ori, să îşi atingă obiectivul cu succes. Atâta vreme cât nu se lasă doborâţi(te) de emotivitatea lor accentuată, cei(le) născuţi(te) în această zodie pot să obţină orice îşi doresc!






Racii sunt romantici

Dacă aveţi şansa să fi câştigat încrederea şi dragostea unui Rac, aşteptaţi-vă la gesturi romantice şi dovezi de afecţiune impresionante. Aici se amestecă sensibilitatea şi intuiţia celor născuţi(te) în această zodie, care vor şti exact cum să vă redea senzaţia de fluturaşi în stomac, chiar şi după ani de zile, când magia iniţială a relaţiei a dispărut.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS