Cumpenele vieții în funcție de data nașterii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cumpenele vieții în funcție de data nașterii


Numerologia este extrem de importantă în astrologie, de aceea cumpenele vieții în funcție de data nașterii sunt strâns legate de această practică. Este necesar să aflăm cum calculăm aceste perioade ale vieții pentru a nu ne trezi într-o situație din care nu mai găsim prea ușor ieșirea.

Cumpenele pot fi mărturii vii ale traseelor pe care le-am urmat de-a lungul timpului, asta pentru că nicio întâmplare nu poate rămâne fără răspuns. Indiferent dacă te consideri o persoană bună la suflet sau nu, la un moment dat pot exista anumite răspunsuri oferite la fiecare întrebare pe care ți-ai pus-o în decursul mai multor ani.


Cumpenele vieții în funcție de data nașterii

Numerologii au inventat un sistem de calcul pe care oricine îl poate accesa pentru a-și calcula cumpenele vieții. Acestea reprezintă perioadele mai dificile prin care suntem obligați(te) să trecem mai devreme sau mai târziu în viață. Cumpenele vieții în funcție de data nașterii ne aduc mai multe variante ale sufletului, asta pentru a cunoaște cu adevărat meritul nostru pe acest pământ.Pentru a-ți calcula cumpenele, este necesar să-ți notezi pe o foaie de hârtie data nașterii. Trebuie de asemenea să aduni fiecare cifră prezentă acolo. Dacă rezultatul va fi unul între 10 și 16, acest lucru semnifică faptul că vei avea parte de cumpene o dată la 7/8 ani. De asemenea, dacă rezultatul se clasifică între 17 și 33, cumpenele vor exista o dată la 14/15 ani. Cât despre rezultatele mai mari de 34, acestea clasifică aceste cumpene o dată la 19/20 de ani.


Cumpenele vieții între 10 și 16

Pentru persoanele ar cărora rezultat se află între 10 și 16, acestea trebuie să știe faptul că de-a lungul vieții le va fi extrem de dificil să își aleagă o meserie. Familia și cei(le) dragi vor fi mereu ca un ghid. Te vor îndruma către locuri de muncă în care nu te vei regăsi de cele mai multe ori. S-ar putea ca până la o vârstă înaintată să privești acest lucru ca pe o povară. De asemenea poate fi un lucru pe care îl ai de cărat în spate până la final. Cât despre dragoste, aceasta va lipsi cu desăvârșire între 20 și 35 de ani. La capitolul sănătate vor exista probleme după vârsta de 49 de ani.


Cumpenele vieții între 17 și 33

Pentru cei(le) care fac parte din cea de-a doua categorie, cumpenele vieții în funcție de data nașterii nu aduc un răspuns prea pozitiv. Vor exista probleme pe mai multe paliere în jurul vârstelor cuprinse între 28, 42, 45 și 60 de ani. Vor exista situații dificile în cuplu sau la locul de muncă. Aceste persoane se vor găsi de cele mai multe ori înfruntând lupte grele pe cont propriu. De asemenea, le va fi mult mai greu să își aleagă partenerul(a) de cuplu.


Cumpenele vieții mai mari de 34

Cei(le) cărora le-a reieșit un rezultat mai mare de 34, trebuie să știe că aceste cumpene își vor face apariția în jurul vârstei de 20 de ani. Chiar la începutul vieții, acestea le vor da bătăi de cap celor mai mulți dintre oameni. De această etapă vor fi legate toate întâmplările viitoare și vor exista mai multe situații fără ieșire. Persoanele încadrate în această categorie vor mai avea de trecut perioade dificile astfel: în jurul vârstelor de 38, 40 și 57 de ani. Vor apela la o reconversie profesională sau pur și simplu își vor căuta un alt loc de muncă pentru mai mulți bani.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS