Cum să fii tu însăţi şi să îţi recapeţi încrederea după o despărţire

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum să fii tu însăţi şi să îţi recapeţi încrederea după o despărţire


Despărţirile sunt dureroase. Lasă răni adânci, îngroapă amintiri frumoase şi provoacă foarte multe frici. Lipsa de încredere se instalează cu fiecare uşă închisă, iar orice speranţă de a găsi din nou iubirea pare din ce în ce mai departe de realitate.


1. Dă-ţi timp să plângi. Despărţirile sunt cele mai dureroase. Vin la pachet cu foarte multe sentimente negative, confuzie şi lipsa dorinţei de a privi lumea cu ochi buni. Cu toate acestea, orice etapă are rolul său. Poate că ne-am dori să avem un buton de „repede înainte” şi să lăsăm într-o secundă trecutul în urmă, însă acest lucru nu este posibil. Ai nevoie să conştientizezi experienţa pe care ai trăit-o, să plângi şi să îţi cureţi sufletul. Nu lăsa negativitatea să pună stăpânire asupra ta. Descarcă-te şi acordă-ţi timp să faci asta. Nu grăbi procesul, trebuie doar să ai răbdare cu tine.






2. Lasă-ţi emoţiile să se manifeste. Cea mai mare greşeală pe care o poate face orice femeie este aceea de a-şi nega emoţiile. Nu te ascunde în spatele unui paravan şi nu ignora ce simţi. Nu îţi impune să nu plângi sau să te comporţi „aşa cum trebuie” după o despărţire. Nimeni nu are o reţetă a modului în care trebuie să tratăm sentimentele. Eşti ceea ce simţi, motiv pentru care nu trebuie să te ascunzi de tine însăţi. Învaţă să te accepţi aşa cum eşti şi lasă-ţi emoţiile să se manifeste.


3. Evită să te învinovăţeşti. Nicio relaţie nu este perfectă, motiv pentru care nu este sănătos să pleci de la premisa că totul a fost din vina ta. Nu acumula mai multe sentimente negative şi nu acumula mai multă durere decât ai deja în suflet. Sentimentul de vinovăţie nu trebuie să facă parte din viaţa ta. Odată ce o uşă a fost închisă, nu ai niciun motiv să baţi iar la ea. Dacă el nu îşi doreşte să se întoarcă în viaţa ta, nu căuta motive să-i dai dreptate. Nu căuta motive să crezi că meriţi mai puţină iubire. Eşti demnă să oferi şi să primeşti toată dragostea din lume.






4. Distanţează-te de sursa durerii. Îţi doreşti să fii tu însăţi şi să îţi recapeţi încrederea după o despărţire? Distanţează-te de sursa tuturor sentimentelor negative pe care le ai. Evită orice contact cu el, îndepărtează-l din viaţa ta şi nu-i permite să te influenţeze negativ. Nu-i permite să te facă să te simţi vinovată. Nu privi de fiecare dată în urmă şi nu încerca să afli dacă el a trecut peste despărţirea de tine. Toate aceste lucruri sunt nesănătoase şi nu te vor ajuta să te vindeci.


5. Concentrează-te asupra ta. Când a fost ultima oară când ţi-ai acordat atenţie? În momentul în care formezi un cuplu este uşor să crezi că participi şi la bunăstarea ta, însă de cele mai multe ori lucrurile nu sunt deloc aşa. Ajungi să gândeşti pentru doi, să iei decizii care vă avantajează pe amândoi sau să amâni unele lucruri doar de dragul de a petrece mai mult timp alături de el. Încet, încet uiţi să îţi acorzi atenţie şi crezi că tot ceea ce trăieşti este aşa cum trebuie. Dacă îţi acorzi mai multă atenţie în acest moment, vei descoperi că sunt foarte multe lucruri pe care nu le-ai făcut cât timp erai într-o relaţie cu el. Acum este cel mai bun moment să începi să le faci. Concentrează-te asupra ta, acordă-ţi timp şi implică-te în activităţi care îţi aduc fericirea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS