Ce e recomandat şi ce e greşit să faci în sezonul Racului 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce e recomandat şi ce e greşit să faci în sezonul Racului 2022


Ce e recomandat să faci în sezonul Racului 2022:

Fii deschis(ă) către noi începuturi. Sezonul Racului începe în timpul solstiţiului de vară, prima zi de vară. Schimbarea de anotimp este un nou început, deci este un moment minunat să laşi în urmă lucruri care nu îţi mai servesc – gândeşte-te la vechi obiceiuri sau relaţii – pentru a face loc noilor lucruri în viaţa ta.

Decorează-ţi casa. Racul este despre familie şi acasă. Intră în spiritul Racului şi focalizează-te asupra aducerii de frumuseţe şi comfort în sanctuarul tău. Că este vorba despre rearanjarea spaţiului tău sau despre vizitarea unui magazin de antichităţi, este un interval de timp favorabil să-ţi onorezi casa oferindu-i ceva unic.

Acultă-ţi intuiţia. Nu este anormal să observi limitele abilităţilor tale paranormale în timpul sezonului Rac, deci asigură-te că ai o minte deschisă pentru sentimentele pe care le ai – bune sau rele – când eşti în preajma altora. Ţine un jurnal al sincronicităţilor şi ai încredere în instinctele tale.






Să conduci prin empatie. Racul este un semn de apă cardinal şi este despre a lua măsuri şi a conduce grupul. Atunci când vine vorba despre coordonarea proiectelor la seviciu sau organizarea focului de tabără, este important să practici compasiunea şi să te conectezi cu ceilalţi(lelalte) la nivel emoţional.


Ce e greşit să faci în sezonul Racului 2022:

Nu lăsa emoţiile să te controleze. În timp ce eşti în acord cu emoţiile tale este un act de curaj, fiind destul de normal să te emoţionezi în timpul sezonului Rac. Fii conştient(ă) de felul în care răspunzi emoţiilor tale sau ale celorlalţi(te) – evită să laşi emoţiile sensibile să ia deciziile.





Să fii încăpăţânat(ă). Aşteaptă-te la o oarecare rezistenţă şi puţină încăpăţânare când Marte, planeta care guvernează pasiunea şi impulsurile, va intra în stabilul Taur în data de 5 iulie. Încăpăţânatul Taur este cunoscut pentru a fii de neclintit în faţa greşelii, deci ia în considerare să faci nişte compromisuri şi să ai o minte deschisă.

Nu rămâne blocat(ă) în fantezii. Neptun intră în mişcare retrogradă în data de 28 iunie, îndemnându-te să te răsfeţi în reverii îndepărtate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS