3 cristale protectoare pentru cei mici

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 cristale protectoare pentru cei mici


Energia pură a copiilor(lelor) îi/le face vulnerabili(e) la „scurgerea” energiei şi blocajul ei în diverse canale. Din fericire, există cristale protectoare care îi/le pot ajuta pe cei(le) mici să îşi protejeze energia.

Cristalele protectoare pot fi purtate sub formă de bijuterii, în buzunar, lângă pat, pe birou/masa de lucru a copilului(ei). Aceste cristale pot fi folosite atât de copii(le), cât şi de adulţi(te) pentru protejarea copilului(ei) lor interior(are).

Când alegi un cristal urmează-ţi instinctul şi vei simţi cum te cheamă. Practic, eşti atras(ă) de el fără să găseşti o explicaţie.






Cuarţ roz

Cristalul roz este perfect pentru energia pură şi jucăuşă a copiilor(lelor). Vibraţia lui înaltă îl ajută să fie ancorat cu dimensiunile superioare pentru a primi îndrumare de la îngerii păzitori şi ghizii spirituali.

Cuarţul roz are efect reconfortant, revigorant şi poate fi de ajutor în perioadele dificile ale copiilor(lelor), cum ar fi: dezamăgire în dragoste, decesul unei persoane importante. Cristalul poate ajuta copiii(lele) cu răni emoţionale sau traume de orice natură.

Pentru adulţi(te), cuarţul roz este perfect pentru deblocarea canelor energetice, inclusiv chakra inimii, cauzată de o relaţie toxică. Cristalul sporeşte încredere în sine, mai ales în relaţiile sentimentale. Cuarţul roz te reconectează cu puritatea copilului(ei) interior(are) şi te încurajează să fii mai jucăuş(ă).






Larimar

Larimarul este un cristal despre care se crede că are legătură cu Atlantisul şi poartă energia vindecătoare a delfinilor şi a oceanelor. Acesta este un cristal care aduce armonie şi serenitate şi care hrăneşte şi corpul şi sufletul la nivel profund.

Energia Larimarului ajută la dispersarea fricilor copiilor(lelor), la reducerea intensităţii unei traume emoţionale. El poate fi purtat de copiii(lele) care suferă de stres, anxietate aducând pace şi relaxare celui(ei) care îl poartă.

Larimarul poate ajuta la dezvoltarea limbajului, promovează răbdarea şi vorbitul fără teamă de respingere. Ceea ce face Larimarul cu adevărat special este combinaţia sa unică de energii care ajută la dezvoltarea intelectuală şi emoţională. Larimarul poate fi purtat ca bijuterie pentru a spori creativitatea şi imaginaţia copilului(ei) cu talente artistice.






Malachit

Cristalul de Malachit protejează energiile copilului(ei) şi îl/o ajută la învăţare, asimilarea informaţiilor noi. Se spune despre Mahahit că are efect energizant, fiind excelent pentru copiii(lele) care obosesc mai repede. De asemenea, poate fi purtat pentru sporirea motivaţiei şi pentru traversarea perioadelor mai stresante de la şcoală.

Pentru adulţi(te), Malahitul ajută la descoperirea altor perspective, stârnind curiozitatea. De asemenea, creşte pofta de viaţă, optimismul şi contribuie la dezvoltarea personală a celui(ei) care îl poartă.






Cum să te conectezi cu copilul(a) interior(ară) folosind meditaţia cu cristale

Relaxează-te şi respiră adânc. Ia unul dintre cele trei cristale prezentate mai sus şi ţine-l în mână. Închide ochii şi vizualizează o lumină aurie radiind din cristal. Urmează lumina care te trece prin timp şi spaţiu înapoi în copilărie.

Încearcă să-ţi reaminteşti o perioadă, o experienţă, o situaţie care te-a făcut să te simţi extraordinar de fericit(ă). Aminteşte-ţi cât mai multe detalii posibile: locul, priveliştea, mirosul, sentimentele avute atunci. Încearcă să nu judeci şi să pui etichete experienţei avute.

Rămâi în această stare meditativă atât timp cât te simţi bine. Apoi deschide ochii încet şi ancorează-te în prezent. Poţi să repeţi mantra „Ştiu că în mine este acelaşi(eaşi) copil(ă) care am fost odată. Mă simt pur(ă), jucăuş(ă), pe măsură ce îl/o înconjor cu energia mea pură şi iubitoare”.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS