Zodiac chinezesc săptămânal: 2-8 mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 2-8 mai 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Zodiacul chinezesc săptămânal arată că nativii(ele) zodiei Șobolan sunt foarte ocupați(te) în plan profesional. Vor avea multe de rezolvat la locul de muncă, iar în weekend vor simți oboseala acumulată. Este posibil ca în viața sentimentală să apară conflicte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână, Bivolii vor lua lucrurile mai ușor și vor încerca să nu se streseze. Totodată, aceștia vor dori să experimenteze lucruri noi, iar împreună cu prietenii(ele) au parte de multe momente fericite.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Zodiacul chinezesc al săptămânii arată că Tigrii sunt puși în fața unor decizii dure legate de afaceri și bani. În plan sentimental apar discuții legate de viitor, dar împreună cu partenerul(a) de viață vor ajunge la o înţelegere.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână, unii(ele) dintre voi vor avea probleme în plan financiar. Se anunță cheltuieli mari și inutile, ce vor duce la o scădere considerabilă a bugetului. În plan sentimental vor exista discuții legate de bani.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână, Dragonii se gândesc la călătorii în afara țării. Nu este exclus să se bucure de o drumeție prin frumusețile naturii, iar în weekend vor descoperi noi pasiuni.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână, unii(ele) dintre cei(le) născuți(te) în zodia Șarpe vor întâmpina probleme financiare în această perioadă. Vor trebui să reducă bugetul de cheltuială, pentru că nu vor avea parte de o îmbunătățire a bugetului în viitorul apropiat.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână, nativii(ele) din zodia Cal sunt foarte productivi(e) la locul de muncă. Au determinarea necesară ca să facă ceea ce-și propun, iar acest lucru îl vor observa și cei(le) din jur, care încearcă să le pună bețe în roate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână, nativii(ele) din zodia Capră își doresc să evadeze din rutina de zi cu zi. În plan personal pot apărea unele neîncrederi în anturajul de prieteni(e) și este posibil să primească o surpriză din partea familiei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Această săptămână îi/le scoate din rutină pe cei(le) din zodia Maimuță. Au parte de multă acțiune în plan profesional și vor știi cum să-și organizeze timpul în așa fel încât să nu lase nicio sarcină pentru ziua următoare.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Zodiacul chinezesc al acestei săptămâni arată că nativii(ele) din zodia Cocoș au o niște zile reușite din punct de vedere al carierei. Vor avea de luat decizi rapide în situații limită, iar la întâlnirile de afaceri se vor bucura de succes.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână, Câinii au parte de evenimente în plan sentimental. O persoană din trecut revine în viața lor, ceea ce le poate tulbura liniștea interioară, dar și sentimentele.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână, Mistreții se bucură de oportunități financiare, dar și de vești din partea unei persoane din trecut. În plan sentimental se anunță o perioadă înfloritoare pentru cei(le) cu inima deschisă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS