Lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022, în funcție de zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022, în funcție de zodia ta


Dacă în fiecare an ne străduim să fim mai buni(e), află care este lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022, în funcție de zodia ta. Ca toți(ate) ceilalți(lelalte), încercăm să ne dezvoltăm și să evoluăm. Chiar dacă de cele mai multe ori întâmpinăm piedici, aștrii ne sfătuiesc să nu renunțăm. Citind acest horoscop putem afla câteva indicii cu privire la fiecare pas pe care ar trebui să-l facem.


Berbec:

Berbecul trebuie să fie mult mai deschis. Dacă până acum sentimentele reale au fost ținute ascunse, anul acesta este indicat ca toate să fie exprimate exact așa cum sunt. Lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022 are legătură cu relațiile pe care ți le-ai creat în timp cu alte persoane. Aștrii te sfătuiesc să lucrezi la interacțiunea cu cei(le) din jur și să îți arăți vulnerabilitatea chiar dacă ești de părere că acționezi într-un mod eronat.


Taur:

Deși firea ta impulsivă poate fi catalogată drept calitate de cele mai multe ori, anul acesta ar trebui să o folosești cu moderație. Sfaturile nu îți sunt cerute tot timpul și este indicat să nu le oferi peste măsură. Este cazul să pui mai mult accent asupra clipei din prezent, dar să arunci un ochi și asupra viitorului. Aștrii îți vor oferi toate datele necesare pentru a nu rămâne singur(ă) în această situație. Trebuie totuși ca și tu să fii receptiv(ă).


Gemeni:

Pentru acest(astă) nativ(ă), cuvântul cheie în acest an este introspecție. Este momentul să îți creezi un plan serios pentru viitor. Astfel, poți renunța la toate persoanele toxice din viața ta. Învață să îți iubești mai mult propria persoană și să te gândești mai des la dorințele pe care le cauți. Aștrii îți recomandă o vacanță, chiar dacă o vei realiza de unul(a) singur(ă). Distracția se poate ivi oriunde, trebuie doar să acorzi șanse.






Rac:

Anul acesta se poate dovedi mult mai prolific decât ți-ai fi imaginat. Realizezi că poți pleca în călătoria visurilor tale și faci toate demersurile pentru ca acest lucru să aibă loc cât mai repede. Este cazul să renunți la toate lucrurile care ți-au provocat stări anxioase. Ești o zodie de apă sigură pe sine, așa că nu poți renunța la viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Aștrii te sfătuiesc să pornești într-o excursie de inițiere în tainele psihoterapiei. Vei avea multe lucruri de învățat.


Leu:

Pentru Leu este important să se desprindă de toate relațiile care în trecut i-au făcut rău. Orice conversație care nu a funcționat poate avea șansa de a fi resuscitată. Cu toate acestea, există schimbări majore pe care ți le dorești în viață și este cazul să le pui în aplicare. Aștrii te sfătuiesc să renunți la sentimentul de teamă, asta pentru că nefericirea poate fi mult mai periculoasă în viitor.


Fecioară:

Lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022 se aplică și în cazul Fecioarei. Este important să îți asumi consecințele faptelor tale, mai ales atunci când știi că greșești. Nu încerca să arunci vina pe altcineva atunci când nu este cazul. Aștrii te sfătuiesc să pui în aplicare tot ceea ce visezi. Orice gând poate fi materializat dacă muncești pentru el.






Balanţă:

Este important să înțelegi că răbdarea este punctul tău forte în acest an. De aceea, vei fi răsplătit(ă) pentru toată munca depusă. Vei avea parte de o surpriză inedită din partea celor dragi, în special a partenerului(ei) de viață. Aștrii te sfătuiesc să renunți la resentimente, asta pentru că îți provoacă o stare de care în trecut ai vrut deseori să scapi. Este ideal să-ți redescoperi iubirea de sine.


Scorpion:

În cazul nativului(ei) Scorpion, lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022 are legătură strânsă cu iertarea. Odată ce renunți la sentimentele negative, oamenii te vor privi cu alți ochi. De asemenea, trebuie să accepți faptul că fiecare persoană este construită atât cu greșeli cât și cu calități. Aștrii te sfătuiesc să nu îți pierzi încrederea în sine de teama judecății. La sfârșitul anului este posibil să ai o cădere nervoasă.


Săgetător:

Pentru acest(astă) nativ(ă), lecția pe care Universul vrea să o înveți în 2022 în funcție de zodia ta are legătură cu sinceritatea. Odată ce ești deschis(ă) cu tine, poți trece la nivelul următor și cu cei(le) din jur. Este important să înveți că sentimentele te vor ajuta în această luptă strânsă. Aștrii te sfătuiesc să îți regăsești puterea și să încerci comunicarea fără eșecuri, atât în relații, cât și în prieteniile de o viață.






Capricorn:

Pentru acest(astă) nativ(ă), călătoriile reprezintă un pas important în acest an. Locurile care te fascinează îți sunt acum la îndemână, iar tu te bucuri din plin de acest lucru. Ai grijă totuși să renunți la situațiile incomode și să te înconjori întotdeauna doar de oameni simpli. Aștrii te sfătuiesc să faci câteva schimbări în viața ta pentru a continua să trăiești înconjurat(ă) de fericire.


Vărsător:

Nu este cazul să îți mai ascunzi sentimentele, asta pentru că acea persoană specială din viața ta te-a observat deja. Nu trebuie să îți ignori suferințele și să le pui în așteptare, asta dacă îți dorești într-adevăr o iubire ca în povești. Aștrii te sfătuiesc să tinzi în continuare spre fericire și să lupți pentru ea, indiferent de greutățile care apar în calea ta .


Peşti:

Pentru acest(astă) nativ(ă), cuvântul de bază în acest an poate fi cumpătarea. Atât în relații, cât și la locul de muncă, este cazul să te oprești atunci când simți că nu mai poți. Meriți o vacanță exact așa cum îți dorești și acum este momentul să ai parte de ea. Aștrii te sfătuiesc să nu te lași manipulat(ă) de oamenii care oricum nu merită să fie în prezența ta, odată ce ți-au pus bețe în roate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS