2-28 mai 2022: Venus în Berbec aduce unele avantaje dar şi dezavantaje

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
2-28 mai 2022: Venus în Berbec aduce unele avantaje dar şi dezavantaje


Trecerea lui Venus prin Peşti din ultimele săptămâni a adus o energie de vis. Ne-a oferit tuturor ochelarii roz prin care să vedem altfel realitatea. Din 2 mai însă, până în 28 mai, lucrurile vor deveni mai serioase.


Berbec:

Poţi ispiti aproape pe oricine îţi intră în vizor, oricât ar fi de scandalos ce ai de făcut pentru a seduce. Eşti pasionat(ă) şi pasional(ă) mai mult ca oricând. Ocupă-te să arăţi excelent dar nu face nimic drastic. Atât cât poţi, menţine echilibrul.


Taur:

Vei fi atras(ă) de tot felul de lucruri ciudate şi minunate – metafizică şi psihologie, secrete şi şoapte şi toate acele aspecte ce sunt ascunse ochiului şi vederii obişnuite omului. Poţi să ai parte de mult mai multă plăcere fiind singur(ă), fie în yoga sau în meditaţie, pictând, scriind sau compunând.


Gemeni:

Socializarea va fi cu adevărat încântătoare în acest tranzit, în special dacă vei împărţi acelaşi spaţiu cu oameni deştepţi ca şi tine. O prietenie se poate transforma în ceva mai mult sau poţi începe să ai sentimente pentru cineva din cercul tău de prieteni(e).


Rac:

Manierele tale fermecătoare te pot ajuta să avansezi acum în carieră. Vei fi atras(ă) de oameni puternici care reuşesc multe şi te vei simţi şi tu motivat(ă) să îţi atingi propriile ţeluri înalte. Relaţiile profesionale sunt favorizate, vei avea multe oportunităţi de socializare constructivă la muncă şi se poate lăsa şi cu dragoste subită faţă de un/o coleg(ă).


Leu:

Locurile şi chipurile exotice te vor atrage şi poţi deveni plin(ă) de pasiune în acea deplasare ce poate fi pentru vacanţă, pentru a învăţa ceva nou ori chiar pentru o mutare. Sau poţi începe o relaţie cu cineva care este dintr-o cu totul altă cultură faţă de tine.


Fecioară:

Tu eşti o influenţă calmă şi liniştitoare pe care oricine are nevoie să o aibă în preajmă. Alţii(tele) pot dori să te ajute financiar dacă ai nevoie şi este o perioadă bună şi să derulezi relaţii constructive cu banca.


Balanţă:

Anumiţi oameni îţi par irezistibili acum şi relaţiile se înfierbântă – fie că încerci să te apropii mai mult de un/o partener(ă), să formezi un parteneriat de afaceri sau să dobori competiţia. Eşti graţios(asă) cu alţii(tele) şi îţi place să petreci timp cu cineva special în acest tranzit. Oamenii te adoră.


Scorpion:

Munca îţi va fi din ce în ce mai plăcută în acest tranzit. Tu vrei pace şi armonie acum în mediul profesional, de la relaţii plăcute de muncă până la un birou foarte frumos aranjat. Este şi o perioadă prielnică să te ocupi de probleme minore de sănătate şi să readuci echilibrul în corpul tău.


Săgetător:

Îţi poţi folosi popularitatea ca să atragi şi să te bucuri de o nouă poveste de dragoste, să ai succes pe o scenă, să convingi uşor oameni să ţi se alăture la un proiect creativ ori să te bucuri de favoruri alături de copiii(lele) tăi(ale). Dragostea este spontană şi pasională acum!


Capricorn:

Căminul şi familia sunt terenul de manifestare a acestui tranzit pentru tine şi vei fi tentat(ă) să cheltui mai mulţi bani ca să îţi amenajezi frumos spaţiul de locuit. Şi dragostea va înflori tot acasă, unde poţi invita pe cineva pentru cină, unde romantismul se poate reaprinde alături de o fostă iubire din adolescenţă ori unde poţi invita o nouă cucerire. Poţi elimina tensiunile din familie cu uşurinţă şi vei găsi bucurie în contact cu antichităţi sau obiecte din istoria familiei extinse.


Vărsător:

Tu vei fi o companie ce îi stimulează pe oameni şi alţii(tele) vor fi atraşi(se) de tine, dornici(e) să fie în prezenţa ta în acest tranzit. Invitaţiile, apelurile telefonice, întâlnirile, discuţiile vor fi pline de intensitate şi îţi vor aduce multă plăcere. Este o perioadă excelentă pentru socializare, pentru schimb de idei, pentru a netezi relaţiile cu colegii(ele), vecinii(ele) sau rudele. O scurtă călătorie îţi va aduce multe motive pentru care să simţi pasiune!


Peşti:

În acest tranzit, cheltuielile tale pot creşte mult dar cu toate acestea te vei bucura, cu atât mai mult cu cât îţi investeşti banii şi energia în ceva ce consideri a fi important. Simţi cum îţi clocoteşte sângele în corp? Acum este momentul ideal să te aranjezi şi să îi/le captivezi pe toţi(ate) cu şarmul tău!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS