Zodiac chinezesc săptămânal: 11-17 aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 11-17 aprilie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână, Șobolanii vor renunța la prieteniile care nu le aduc niciun beneficiu, iar astfel, vor scăpa și de anumite constrângeri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână, Bivolii își vor dedica mare parte din timp muncii și vor avea tendința de a neglija familia. Însă, este recomandat să alocați un timp considerabil persoanei iubite, pentru a consolida și mai mult relația.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână, Tigrii vor afla un adevăr pe care îl așteaptă de foarte mult timp și vor fi nevoiți să ia o decizie. Totodată, unii Tigri au probleme cu banii și își fac tot felul de calcule pentru a putea plăti datoriile.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână, Iepurii își vor recupera sufletul și bucuria, după ce au depășit momentul despărțirii de cineva drag. Este recomandat, însă, să aveți grijă la cheltuieli și să nu vă aruncați cu capul înainte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână, Dragonii vor fi împinși de puterea interioară către lucruri noi și vor pune focus asupra activităților de grup. Faptul că reușiți să vă adunați sufletește, însă este recomandat să acordați atenție sporită sănătății.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână, Șerpii vor da dovadă de multă ambiție în toate lucrurile pe care le vor face, lucru care va fi remarcat și de cei(le) din jur. Tot Șerpii sunt cei care vor căuta cele mai bune soluții pentru proiecte și carieră.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână, Caii trebuie să fie atenți la discuțiile cu membrii(ele) familiei, pot jigni sau ofensa fără a avea această intenție. În același timp, unii Cai se vor focaliza asupra proiectelor noi și se vor remarca la locul de muncă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână, Caprele vor să scape de muncă și să înceapă să viseze liniștite la următoarea vacanță. În aceste zile este recomandat să acordați atenție sporită în trafic și să nu vă panicați, totul se va rezolva.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână, Maimuțele vor comunica foarte mult cu prietenii(ele) și familia, iar la locul de muncă vor excela. Spre sfârșitul săptămânii este posibil ca vitalitatea să dispară și să apară mici probleme de sănătate.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână, Cocoșii vor fi tentați să arunce cu banii în stânga și în dreapta fără măsură. De asemenea, Cocoșii se vor concentra și asupra talentelor proprii și vor impresiona mai multe persoane cu lucrurile pe care le pot face.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână, Câinii vor fi absorbiți de muncă, dar vor emana bună dispoziție și poftă de viață. În ceea ce privește planul sentimental, nativii(ele) născuți(te) sub acest semn zodiacal vor simţi cum sentimentele lor vor crește.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână, Mistreții vor prinde curaj și vor dori să se elibereze de situațiile stresante din viețile lor. Aceștia sunt deschiși spre meditație și spre orice metodă care îi poate ajuta să își schimbe starea de spirit.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS