Cea mai rea trăsătură a personalității tale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cea mai rea trăsătură a personalității tale


Berbec:

Insistent, arogant, defensiv. Berbecul este un războinic, dar e genul care forțează nota dacă nu obține ce și-a propus. Ca să nu mai vorbim de faptul că există o singură părere corectă și aceea este a lui, pentru că este un Berbec și acest lucru înseamnă că are întotdeauna dreptate și că părerea lui nu poate fi contestată, niciodată! E cel mai hotărât semn al zodiacului și va călca peste oricine pentru a ajunge unde își dorește. Ce este și mai în neregulă cu el este faptul că chiar crede că are mereu dreptate.


Taur:

Încăpățânat. Reputația pe care o are Taurul este de o persoană extrem de căpoasă. Și da, este o companie neplăcută. În timp ce crede că este admirat pentru că se ține tare pe poziții, ceea ce se întâmplă cu adevărat este că acționează instinctiv, fără să asculte pe nimeni altcineva. Încăpăţânarea și îndrăzneala de care dă dovadă pot funcționa pentru el, dar cu siguranță nu funcționează pentru nimeni altcineva.


Gemeni:

Indecis. Chestia cu „nu mă pot decide” a Gemenilor obosește pe toată lumea. Știm cu toții că Gemenii reprezintă gemenii, iar asta înseamnă dublă personalitate, dublă confuzie și dublă ezitare atunci când vine vorba de a lua o decizie. Ce este în neregulă cu acești nativi este că nu iau niciodată acea decizie și, în timp ce alții așteaptă, oricum se pare că îi ignoră. Trăiesc în propria lor lume și nu au loc pentru altcineva.


Rac:

Mincinos. Ce este în neregulă cu acest nativ este că minte mult și știe toată lumea acest lucru. El încearcă să-i convingă pe ceilalți că este perfect, dar adevărul este că e doar o persoană obișnuită, ca noi toți. Cei din jur l-ar primi cu brațele deschise în viața lor, dar, din păcate, acest lucru este imposibil din cauza falsității lui. Nimeni nu îl crede!


Leu:

Lăudăros. Leul este un spectacol care nu are întotdeauna tot ce trebuie pentru a-l susține. Da, Leul iubește lumina reflectoarelor și să acapareze atenția, dar nimeni nu a spus vreodată că are un talent real care să susțină asta. Doar pentru că e interesat de artă nu înseamnă automat că este și artist. Leul delirează, crede că e mai bun decât este de fapt.


Fecioară:

Critică. Ce este în neregulă cu Fecioara este faptul că este atât de critică, încât pare că absolut nimic nu îi convine, niciodată. Îi izolează și exclude pe toți cei din viața sa și, mai devreme sau mai târziu, chiar și cei care o iubesc sau o adoră își dau seama în cele din urmă cine este cu adevărat și, pur și simplu, o evită. S-ar putea ca uneori să vrea și să-și propună să nu mai condamne și critice pe toată lumea, dar efectiv nu poate.


Balanţă:

Pasiv-agresivă. Balanța este o persoană pasiv-agresivă până la capăt, o persoană care aprobă orice și pe oricine doar pentru a evita confruntarea. Ce este în neregulă cu ea nu este că e prea amabilă, ci pentru că nu e sinceră din dorința de a nu se certa cu nimeni. Va fugi de la locul faptei pentru a scăpa de conflict. Ceea ce este foarte evident este faptul că nu poate spune ce gândește, iar oamenii nu suportă această atitudine.


Scorpion:

Copleșitor. Da, Scorpionul crede și vrea să arate că e cel mai cel. Nu se poate schimba, e blocat în ale lui. Are propriul drum și vrea să găsească adepți cu orice preț. Acest nativ ar trebui să deschidă ochii și să arunce o privire asupra tuturor oamenilor cărora pur și simplu nu le pasă să-i urmeze calea.


Săgetător:

Izolat. Nevoia Săgetătorului de a fi singur și izolat nu este neapărat un lucru rău, dar să fie o persoană care nu își dorește să aibă deloc de-a face cu ceilalți devine un pic plictisitoare după un timp. Da, Săgetătorul este plictisitor. E atât de absorbit în propria-i lume, încât uită de lucrurile simple din viață, cum ar fi prietenia sau dragostea față de o altă ființă umană.


Capricorn:

Inhibat. Ce este în neregulă cu acest nativ este faptul că își reprimă sentimentele din nou și din nou și apoi, în sfârșit, într-o zi, totul iese la suprafață. Acumularea emoțională îl face adesea să fie răzbunător și răutăcios. E un distrugător de prietenii și o va face dintr-un capriciu, pentru că atunci când explodează, nu prea îi pasă cine este rănit. Adevărul este că îi place să-și audă sunetul propriei voci un pic prea mult și cel mai mult îi place când refulează pe altcineva.


Vărsător:

Manipulator. Vărsătorului îi place să tacă. Totul e bine până când oamenii înțeleg de ce o face: pentru că plănuiește să îi distrugă. Vărsătorul este acel gen de persoană care fură partenerul altcuiva și care minte ca să ajungă unde își dorește. Este mincinosul care se preface că este nevinovat, dar, în realitate, este un manipulator intrigant care lucrează în umbră. Ce este în neregulă cu el este faptul că nu este sincer și că minte cu mult tupeu și cu intenție deplină.


Peşti:

Prea sensibil. Peștii sunt extrem de sensibili. Asta înseamnă că sunt percepuți ca fiind și cei mai naivi și slabi. Prea sensibil, prea emoțional, prea, prea! Acest lucru nu este doar adevărat, este și plictisitor. Viața este destul de grea pentru oricine și nimic nu o face și mai grea decât să ai în preajmă acea persoană care să plângă, să se vaite și să acapareze toată atenția constant.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS