Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 mai 2022


Berbec:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Taur:

Cartea etalată – Nebunul. Puterea acestei cărţi se află în abilitatea sa de a lăsa trecutul în urmă, natura Nebunului îi permite să aibă parte de experiențe noi, pe care alții(tele) le-ar putea ignora sau considera periculoase de la început.


Gemeni:

Cartea etalată – Judecata. Cartea indică că vei fi o persoană fermă, cu o viziune limpede, iar în cazul unei răscruci vei ști direcția către care trebuie să te îndrepți. În urma unei cercetări amănunţite, ai mai multă încredere în forțele tale și te simți ca şi cum te-ai fi născut din nou.


Rac:

Cartea etalată – Nouă de Spade. Cartea reprezintă fricile și coșmarurile, dar necazurile indicate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnifică neapărat suferințe în viața reală.






Leu:

Cartea etalată – Lumea. Ai imagine de ansamblu și pricepi modul în care funcționează energiile și forțele lumii. Arăţi o mare empatie și te simți conectat(ă) puternic la lumea din jurul tău.


Fecioară:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Această carte reprezintă succesul, calitățile de conducător(are) și admirația publicului. Vei avea foarte mare încredere în șansele tale de succes și te vei folosi de carismă pentru a inspira și a-i(le) convinge pe ceilalți(lelalte) să te urmeze.






Balanţă:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. Eşti stimulat(ă) să îţi urmezi obiectivele cu încredere, energie și hotărâre de oțel. Pentru persoanele curajoase, drumul din față este limpede și marcat de aventuri extraordinare și creștere personală.


Scorpion:

Cartea etalată – Marea Preoteasă. E musai să ai încredere în instinctul și perspicacitatea ta. Capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, minciuni și manipulări este una dintre cele mai valoroase.


Săgetător:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte.






Capricorn:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Vărsător:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Peşti:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS