Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 aprilie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.


Taur:

Cartea etalată – Împărăteasa. Va fi o perioadă prielnică, vei avea parte de bunăstare și creativitate, în care te vei ocupa cu precădere de îmbunătățirea și înfrumusețarea casei tale.


Gemeni:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.


Rac:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.






Leu:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Fecioară:

Cartea etalată – Judecata. Cartea anunță determinare, vei avea o viziune limpede, iar în cazul unui obstacol vei ști direcția către care trebuie să te îndrepți. Ai mai multă încredere în forțele tale și vei simți că te-ai născut din nou.






Balanţă:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Scorpion:

Cartea etalată – Lumea. Cartea anunţă succes, realizări și perfecțiune. Te vei simţi împlinit(ă) într-o anumită privință ori că termini cu succes un proiect sau o perioadă a vieții tale.


Săgetător:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).






Capricorn:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Vărsător:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.


Peşti:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea semnalează că va urma un interval de timp în care vei fi orientat(ă) spre ţeluri și organizare, dar că îţi vei asuma și riscuri atunci când va trebui. Vei fi optimist(ă) și te vei bucura să fii în lumina reflectoarelor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS