Semnificaţia spirituală a Lunii Pline Roz din 16 aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semnificaţia spirituală a Lunii Pline Roz din 16 aprilie 2022


Aprilie este o lună specială, marcată de câteva evenimente astrale importante. Cu două Luni Noi, la începutul şi la finalul lunii, mijlocul lunii aprilie este patronat de o spectaculoasă Lună Plină Roz, în Balanţă.

Această Lună Plină Roz, din 16 aprilie 2022, poate fi considerată liniştea de dinaintea furtunii. De ce? În primul rând pentru că aduce armonia caracteristică zodiei Balanţă şi în al doilea rând pentru că peste numai două săptămâni începe sezonul eclipselor.

Ca fiecare Lună Plină din an, ea se află în semnul opus Soarelui. Şi cum Soarele este acum în Berbec, Luna Plină va fi în Balanţă. Deşi, de obicei, Lunile Pline aduc un oarecare dramatism, o oarecare exagerare a trăirilor, aceasta este mult mai calmă.






Este prima Lună Plină din noul an astrologic care are loc la doar câteva zile distanţă de un eveniment cum nu s-a mai întâmplat din 1856 încoace. Acesta este şi motivul pentru care semnificaţiile spirituale ale acesteia sunt mult mai intense.

Când lucrezi cu energia cosmică a Lunii Pline îţi dai voie să te scufunzi în ritmul Cosmosului. Şi tocmai pentru că se petrece înainte de eclipsă vine să-ţi reamintească faptul că ai nevoie de mai multă concentrare asupra găsirii echilibrului în viaţa ta deoarece urmează câteva „zguduieli” în zona destinului.






Semnificaţia spirituală a Lunii Pline Roz

Luna Plină Roz este denumirea pe care o primeşte fiecare Lună Plină din aprilie, indiferent de zodia în care se petrece.

De asemenea, faptul că se petrece, de cele mai multe ori, în preajma Sărbătorilor Pascale, amplifică energia transformării, a renaşterii, a reînvierii. Fiind prima Lună Plină din noul an astrologic, creşte dorinţa de a te ocupa mai mult de obiectivele tale. Unele capitole se pot încheia, altele se vor deschide.

Având în vedere faptul că se petrece în zodia Balanţă, zodie patronată de Venus, planeta iubirii, iată că un nou accent devine şi viaţa sentimentală. Cauţi echilibrul în relaţii, în viaţa socială, mai ales că se simte impulsul încăpăţânatului Berbec.






Această Lună Plină te inspiră să găseşti momente liniştite pe care să le petreci în compania prietenilor(elor), partenerului(ei) de cuplu, rudelor. Mai mult, faptul că această Lună Plină se petrece în puternica influenţă a conjuncţiei dintre Neptun şi Jupiter te poate face să priveşti totul prin ochelarii roz.

Se anunţă o perioadă de dezvoltare spirituală, de inspiraţie creativă vizionară, de trezire în plan filosofic. În sprijinul acestor acţiuni vine Marte cel luptător, aflat la câţiva paşi de a intra în Peşti, precum şi de seriosul Saturn, care se asigură ca viziunile să se transforme în realitate.


Cum să lucrezi cu energia Lunii Pline Roz

Pe lângă uniunea dintre norocosul Jupiter şi iluzionistul Neptun, iubăreţii zodiacului – Venus şi apoi Marte se vor uni în apele Peştilor, aducând o atmosferă romantică roz în acest sezon al Berbecului.






Vei simţi nevoia să dai mai multă importanţă sentimentelor tale, să accepţi ceea ce simţi şi să îţi asculţi intuiţia. Pentru a lucra cu energia Lunii Pline, începe cu un ritual de purificare: o baie sub clar de Lună sau pur şi simplu, privitul Lunii, afară.

Profită de această energie a conjuncţiei Jupiter-Neptun, precum şi de energia Lunii Pline Roz, pentru a-ţi lărgi orizonturile, pentru a-ţi stabili ţeluri înalte, pentru a te conecta la aspiraţiile tale şi pentru a porni înspre punerea lor în practică.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS