Horoscopul sănătății, mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, mai 2022


Berbec:

Majoritatea persoanelor născute în zodia Berbec nu vor întâmpina probleme de sănătate în luna mai, ci din contră, unele afecțiuni mai vechi cu care s-au confruntat în trecut acum vor dispărea. Pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, acești(ste) nativi(e) se pot gândi să facă ceva mai mult sport.


Taur:

Taurii ar trebui să meargă la medic chiar și la cel mai mic semn de boală. Nu ar trebui să lase timpul să treacă, având în vedere că acest lucru nu va face decât să agraveze și mai mult situația. În luna mai, acești(ste) nativi(e) ar trebui să își facă timp pentru ei(le).


Gemeni:

Gemenii vor avea tendința de a munci mai mult decât de obicei și asta pentru a obține acel confort din punct de vedere financiar. Își vor forța limitele, iar spre final de lună pot să apară unele probleme de sănătate. Nativii(ele) din zodia Gemeni ar trebui să păstreze un echilibru și să își facă timp pentru a se odihni.






Rac:

Majoritatea nativilor(elor) din zodia Rac vor avea foarte multă energie în luna mai, iar la capitolul sănătate vor sta excelent. În perioada imediat următoare, nu vor exista motive de îngrijorare pentru cei(le) născuți(te) în această zodie.


Leu:

Dacă vor să prevină problemele de sănătate, nativii(ele) din zodia Leu ar trebui să facă schimbări în alimentație. Stilul lor de viață haotic, programul de masă neregulat și alegerile mai puțin inspirate își pot pune amprenta într-un mod negativ asupra organismului acestor nativi(e), motiv pentru care ar fi de preferat să facă unele schimbări în luna mai.


Fecioară:

Fecioarele vor avea de suferit din cauza stresului, mai ales că vor avea tendința de a se îngrijora pentru orice lucru minor. Dacă nu vor ca starea lor de sănătate să se înrăutățească, acești(ste) nativi(e) ar trebui să fie mai relaxați(te). Le va prinde foarte bine să adopte o astfel de atitudine.






Balanţă:

Majoritatea nativilor(elor) din zodia Balanță nu vor fi într-o formă prea bună, nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Acești(ste) nativi(e) vor avea nevoie de ajutorul celor din jur în luna mai, având în vedere că nu vor traversa chiar cea mai bună perioadă din viața lor.


Scorpion:

Chiar dacă fizic vor fi într-o formă de invidiat, Scorpionii vor întâmpina ceva probleme din cauza stresului. Pot ajunge în pragul epuizării din punct de vedere psihic, iar dacă nu vor lua măsuri în luna mai, lucrurile se pot agrava. Este foarte important să aibă grijă de sănătatea lor în perioada următoare.


Săgetător:

Lucrurile par să intre în normal pentru Săgetători, astfel că vor începe să se simtă din ce în ce mai bine. În luna mai, aceștia vor fi mai energici decât de obicei, iar problemele de sănătate aproape că vor dispărea complet.






Capricorn:

Capricornii sunt foarte agitați, iar acest lucru le poate influența în mod negativ organismul. Pentru că sunt tot timpul în stres, acești(ste) nativi(e) nu reușesc niciodată să se odihnească așa cum ar trebui. În luna mai, Capricornii ar trebui să pună sănătatea pe primul loc și să facă totul cu calm.


Vărsător:

Vărsătorii par să învețe din greșelile trecutului, astfel că în luna mai se vor simți în formă pentru că își vor organiza treburile și nu vor mai intra în criză de timp. Este un moment bun pentru a face schimbări în alimentație sau pentru ca acești(ste) nativi(e) să se apuce de sport.


Peşti:

Peștii vor descoperi noi lucruri despre starea lor de sănătate și chiar dacă veștile nu vor fi dintre cele mai bune, acești(ste) nativi(e) vor putea începe schimbarea care să îi pună pe picioare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS