Horoscopul dragostei, mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, mai 2022


Berbec:

Dacă ești la începutul unei povești de iubire sau ai un/o nou(ă) admirator(are), perioada cuprinsă între 20 și 25 mai poate aduce unele dificultăți. Nu vei reuși deloc să vezi cât de angajată e cealaltă persoană. Aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință, dar folosește-ți abilitățile pentru a cunoaște umbra partenerului(ei) tău(ale) și latura întunecată a acestei povești. De asemenea, dacă ai o familie, casa ta poate deveni un câmp de luptă. Este o perioadă în care poți avea numeroase discuții cu membrii(ele) familiei sau partenerul(a) de viață. Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri că ar trebui să fie o relație, familie și casă.


Taur:

Aștrii te avertizează că este timpul să închei o etapă a vieții pe care o construiai împreună cu altcineva, un partener sau o parteneră. Luna mai te favorizează în ceea ce privește vindecarea personală, o perioadă pe care ai început-o încă de anul trecut și care acum este pe cale să se sfârșească favorabil pentru tine. Viața emoțională se echilibrează.


Gemeni:

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, va fi luna în care totul va merge perfect între tine și partener(ă). Dragostea va fi prezentă, iar tu vei trăi o perioadă romantică. Dacă ești singur(ă), vei întâlni pe cineva care îți va plăcea foarte mult și vei fi impresionat(ă) de felul său de a fi. Ai toate șansele să începi o relație.






Rac:

Nu o duci rău cu dragostea. Există destulă în relația în care ești implicat(ă), iar totul decurge exact cum trebuie cu persoana iubită. E posibil ca partenerul(a) de viață să-și schimbe locul de muncă, iar tu îl/o vei sprijini în decizia sa. Dacă ești singur(ă), vei trăi o lună mai plină de viață în ceea ce privește dragostea, așa că dacă ieși suficient, ai putea să cunoști pe cineva care te va atrage mult și să începi să te întâlnești cu el(a).


Leu:

Viața ta socială va fi bogată luna aceasta. Va fi o lună în care vei fi mai activ(ă) decât de obicei, ceea ce înseamnă că șansele de a cuceri pe cineva anume vor fi mai mari. Dacă ai deja pe cineva sau o familie, vei dori să ai parte de liniște acasă și vei face tot posibilul să menții calmul. Totul va depinde numai de tine!


Fecioară:

Luna aceasta totul poate să fie foarte bine sau instabil, totul depinde de tine. Dacă ești într-o relație, aceasta va experimenta o anumită instabilitate din cauza celor din jur. Încearcă să controlezi situația și fă-l(o) pe cel(a) de lângă tine să înțeleagă că rivalitatea dintre voi este absurdă. Pe de altă parte, dragostea va fi imensă și acolo poate fi salvarea. Dacă ești singur(ă), vei fi activ(ă) în jocul seducției. Te vei distra cu persoanele din jurul tău și ai putea avea parte de o aventură.






Balanţă:

Cu dragostea te vei descurca foarte bine, va fi cel mai important lucru pentru tine. Vei fi mai afectuos(asă) și expresiv(ă) din toate punctele de vedere. Pentru tine, iubirea a încetat să mai fie frivolă, devenind ceva spiritual și profund. Dacă ești singur(ă), vei avea posibilitatea să începi o nouă relație cu cineva de la serviciu sau care are legătură cu profesia ta. Ai de gând să te îndrăgostești!


Scorpion:

Nu o vei duce prea bine cu dragostea luna aceasta. Dacă ai un/o partener(ă), vei trăi o lună cu multă instabilitate și vei trece printr-o criză mare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai tensionate. Fii atent(ă), controlează-te și nu intra în toate certurile care apar, deoarece te-ai putea despărți! Chiar și așa, începi o etapă plină de romantism, iar dacă te desparți, vei regăsi imediat iubirea. Dacă ești singur(ă), în luna mai îți poți găsi dragostea. Va fi o lună plină de viață socială, romantism și seducție.


Săgetător:

În dragoste vei fi bine luna aceasta. Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit(ă), tu și partenerul(a) de viață veți fi foarte bine. Totul decurge frumos și te vei simți fericit(ă). Nu vor fi schimbări sau probleme. Dacă ești singur(ă), probabil dragostea va veni. Datorită vieții tale sociale, vei întâlni oameni interesanți, iar printre aceștia, vei întâlni pe cineva special care îți va plăcea. Vei dori să ieși cu el(a) și să îl/o cunoști mai bine. Distrează-te!






Capricorn:

În dragoste totul va decurge așa cum îți dorești luna aceasta, adică fără schimbări. Dacă ai un/o partener(ă) sau ești căsătorit(ă), relația ta va fi liniștită, poate chiar monotonă. Dacă ești singur(ă), luna mai nu va fi un moment bun în care să te îndrăgostești sau să te joci de-a sedusul. Mintea ta va fi concentrată asupra altor lucruri.


Vărsător:

Viața ta sentimentală va rămâne aceeași și luna aceasta. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit(ă), te vei simți rău și vei trece printr-o criză. Luptele și certurile din cuplu vor scoate la iveală rufe murdare, pe care le veți arunca unul(a) în fața celuilalt(eilalte). Unii(ele) dintre voi vor reuși să înfrunte furtuna și să mergeți mai departe. Dacă ești singur(ă), vei continua tot așa luna aceasta, deoarece dragostea nu este prioritatea ta și ești concentrat(ă) asupra altor lucruri.


Peşti:

Luna mai va fi bună din punct de vedere sentimental. Dacă ești căsătorit(ă) sau într-o relație, vei fi bine cu dragostea. Vei avea parte de o lună fără schimbări. Dacă ești singur(ă) și cauți un/o partener(ă), îl/o vei găsi. Viața ta socială continuă să fie foarte activă. Trebuie să ieși să te distrezi, deoarece doar așa vei avea șansa de a întâlni oameni noi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS