Cum sunt femeile născute în luna aprilie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum sunt femeile născute în luna aprilie


1. Pun preţ pe sentimente. Femeile născute în luna aprilie sunt foarte sensibile şi foarte atente la sentimentele celorlalţi(te).


2. Urăsc persoanele care înşală. Femeile care sunt născute în luna aprilie nu suportă oamenii care înşală. Dacă cineva le greşeşte, nu mai sunt dispuse să acorde a doua şansă.


3. Sunt punctuale. Pentru femeile născute în luna aprilie este foarte important să nu le iroseşti timpul. De aceea nu întârzie niciodată la o întâlnire şi au pretenţia ca şi ceilalţi(lelalte) să facă la fel. Chiar devin nervoase dacă cineva nu vine la timp.






4. Sunt oneste. Femeile născute în luna aprilie urăsc minciuna. Sunt foarte cinstite cu sentimentele şi nu le place să se joace cu focul când vine vorba de dragoste.


5. Sunt romantice. Femeile născute în luna aprilie sunt foarte pasionale şi romantice. Le place să îşi facă partenerul să se simtă bine. Încearcă să îşi salveze relaţia. Dar totul până la înşelat.






6. Sunt sociabile. Femeile născute în luna aprilie sunt sociabile şi încântătoare. Nu sunt deloc timide, ba dimpotrivă! Nu fug de probleme, nu caută să găsească ocolişuri, ci înfruntă adversităţile cu stoicism.


7. Sunt creative. Femeile născute în luna aprilie sunt creative, sunt gata oricând pentru a face ceva distractiv.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS