Cele mai incompatibile zodii în relaţia părinte-copil

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai incompatibile zodii în relaţia părinte-copil


Berbec - Rac:

Berbecii sunt cei mai entuziaști de scopurile și ambițiile copiilor(lelor) lor. Totul este despre a te împinge pentru a ajunge la culmile succesului și pentru a profita de fiecare oportunitate care iese în cale. Cu toate acestea, Racilor le poate lipsi adesea acel zel și entuziasm. Sunt persoane sănătoase din punct de vedere emoțional, care își doresc mai mult să-și ia timpul necesar pentru orice și să se miște în propriul ritm. Acest lucru creează cumva o barieră uriașă între cei doi, făcându-i(le) cel mai puțin compatibili(e).


Gemeni - Taur:

Gemenii și Taurul au personalități complet diferite. În timp ce Gemenii sunt foarte sociabili și iubesc să fie în compania oamenilor, Taurii sunt cei mai mari introvertiți și preferă să rămână în propriile lor zone de confort. Deci, de fiecare dată când un părinte Gemeni își îndeamnă copilul(a) Taur să fie mai deschis(ă) față de oameni noi, este probabil ca acesta să se închidă și mai tare în el(a) și să devină mai distant(ă).


Leu - Vărsător:

Oamenii născuți în zodia Leu caută atenție și trăiesc în lumina reflectoarelor. Ei iubesc compania altor oameni și le place să fie recunoscuți pentru ceea ce fac și pentru cine sunt. La polul opus, Vărsătorii sunt oarecum ignoranți în ceea ce privește opiniile oamenilor. Ei aleg să creadă în propriul lor adevăr și nu le pasă cu adevărat ce are de spus societatea despre ei. În timp ce un părinte Leu poate vedea un Vărsător ca fiind indisciplinat și dezordonat, un/o copil(ă) Vărsător se poate simți mai puternic(ă) și întărit(ă) de personalitatea sa individualistă.


Balanță - Fecioară:

Balanțele sunt despre echilibru și securitate. Ele sunt aducătoarele de pace în familie și adesea sunt apreciate pentru asta. În timp ce Fecioarelor le poate plăcea dăruirea unei Balanțe de a menține stabilitatea, nu le place natura lor indiferentă, neglijentă. Fecioarele sunt despre perfecțiune și a fi impecabil(ă). Sunt pretențioase și nu lasă lacune pentru a apărea erori. Acestea fiind spuse, această combinație de zodii părinte-copil poate să se clatine la un moment dat.


Capricorn - Săgetător:

Capricornul și Săgetătorul au personalități total opuse, în care primul este extrem de practic și calculat cu privire la acțiunile sale, iar cel de-al doilea este mai spontan și mai aventuros. Niciunul nu este de acord cu ideea celuilalt de a-și trăi viața. În timp ce Capricornul vede un Săgetător ca fiind nesăbuit, un Săgetător poate considera că un Capricorn este eficient, dar plictisitor, ceea ce duce la un aer incompatibil.


Scorpion - Leu:

Ceea ce face ca un Scorpion și un Leu să fie incompatibili este trăsătura lor comună de personalitate. Ambii sunt lideri asertivi și înnăscuți. În timp ce un Scorpion se va asigura că punctul lui de vedere este auzit, în mod similar, Leii împărtășesc aceeași dorință de a conduce. Acest lucru provoacă rupturi și conflicte care nu au un rezultat concludent. Părinții și copiii(lele) care împărtășesc această combinație de zodii se pot lupta adesea să găsească un teren comun.


Pești - Săgetător:

Atât Peștii, cât și Săgetătorii sunt visători. Dar, în timp ce cel din urmă crede în punerea gândurilor în acțiune, primul este mai timid și îngrijorat de consecințe. Deși împărtășesc câteva idei comune, abordarea lor este foarte diferită, făcându-i incompatibili în multe privințe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS