30 aprilie 2022: Lună Nouă Neagră. Se deschide Portalul eclipselor 2022!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
30 aprilie 2022: Lună Nouă Neagră. Se deschide Portalul eclipselor 2022!


Luna Nouă din 30 aprilie nu este una obişnuită. Dincolo de faptul că este a doua Lună din aprilie – de aici şi denumirea de Lună Nouă Neagră - ea va acoperi parţial Soarele într-o eclipsă. Se deschide, astfel, portalul eclipselor 2022.

Este momentul perfect să-ţi stabileşti intenţiile pentru noi începuturi, aşa cum se face la fiecare Lună Nouă! Cu atât mai mult cu cât se petrece în zodia Taurului, deschizându-se drumul către schimbări neaşteptate.


Portalul eclipselor va aduce haos şi imprevizibil

Ca şi retrogradările planetelor, eclipsele aduc o perioadă de zbucium. Odată intraţi(te) în portalul eclipselor, este momentul perfect să mergi cu valul, căci totul poate fi haotic şi imprevizibil. Deşi lucrurile ţi se vor părea cu susul în jos, la final vei vedea că totul se va aşeza înspre binele tău, deşi nu eşti convins(ă) de asta!






Eclipsa are loc în zodia Taur, zodie care guvernează banii. De aceea este recomandat să fii foarte atent(ă) cum şi pe ce îţi cheltui banii. Nu trebuie să iei decizii pripite în ceea ce priveşte achiziţionarea de produse scumpe. De asemenea, fii precaut(ă) şi dacă decizi să vinzi anumite obiecte şi la ce preţ.


Lună Nouă Neagră – înţelesuri spirituale

Ca la orice Lună Nouă, apare oportunitatea unei reporniri. Indiferent de zona din viaţa ta care are nevoie de o reînnoire, va trebui să acţionezi. Poate că eşti pregătit(ă) pentru o relaţie nouă. Poate că vrei să începi o afacere ori poate că vrei să renunţi la un defect. Luna Nouă este un moment bun să-ţi stabileşti dorinţele şi să rămâi ancorat(ă) în planurile făcute.






Ritualuri de Lună Nouă Neagră

Cum această Lună Nouă Neagră este cu totul specială, ai nevoie de un ritual la fel de puternic. Cu acest prilej, scrie-ţi intenţiile pe o foaie de hârtie. Scrie despre ele ca şi când s-ar fi întâmplat deja. Poţi face acelaşi lucru şi privindu-te în oglindă. Rosteşte în faţa oglinzii ceea ce vrei să manifeşti în viaţa ta, că şi când s-ar fi petrecut deja. Apoi lasă magia să intre în viaţa ta!

Un alt ritual implică „lumânarea magică”. Aprinde o lumânare cu uleiuri esenţiale, scrie o dorinţă pe o foaie de hârtie şi las-o lângă lumânarea aprinsă. A doua zi, îngroapă hârtia într-un ghiveci cu plantă sau în grădină.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS