Semnificaţiile spirituale ale Lunii Noi în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semnificaţiile spirituale ale Lunii Noi în Berbec


Primăvara şi-a intrat în drepturi pe deplin, iar începutul lunii aprilie ne aduce o puternică Lună Nouă în Berbec. E puternică deoarece semnificaţiile sunt multiple şi pe mai multe paliere. Este prima Lună Nouă de la începutul Noului An astrologic. Este prima Lună Nouă din an care va fi dublată de o alta, la finalul lunii aprilie. A doua Lună Nouă, denumită şi Luna Nouă Neagră, va „umbri” Soarele într-o eclipsă parţială. Iar între cele două Luni Noi există un potenţial puternic de a-ţi urmări ambiţiile şi ţelurile.


Lună Nouă – un nou început!

La modul general, Luna Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar. Din punct de vedere spiritual, energia este concentrată asupra reiniţializării minţii, sufletului şi corpului. Din punct de vedere astrologic, vorbim despre începutul unor proiecte noi, formarea unor relaţii noi, lăsarea în urmă a lucrurilor care fie nu-ţi mai folosesc, fie te ancorează inutil în trecut. Luna Nouă aduce acea „curăţenie” care te poziţionează din nou spre resetarea intenţiilor, restabilirea ţelurilor.






În mod particular, această Lună Nouă în Berbec, cum spuneam, la începutul Noului An astrologic, este despre onorarea sinelui. Berbecului nu prea îi pasă de ceilalţi(lelalte). Este un semn de Foc, primul din zodiac şi concentrat foarte mult pe sine. Berbecul este mânat de dorinţa de a conduce, de a avea succes. Iar energia Lunii în această zodie inspiră la nivel colectiv să faci acelaşi lucru. Să îţi explorezi nevoile să te pui, la modul cât mai egoist posibil, pe primul loc în priorităţile tale.


Semnificaţiile spirituale ale Lunii noi în Berbec

Zodia Berbec, semn de Foc cum spuneam, este foarte activă. Îi place să-şi asume riscuri şi, mai ales, să meargă eliminând îndoiala de sine. De aceea această Lună Nouă din 1 aprilie 2022 stabileşte terenul pentru toată lumea să-şi reorganizeze viaţa prin îmbunătăţirea stimei de sine şi prin configurarea unor obiective ferme. Dar, ca să ajungi aici, trebuie să ştii foarte clar ce vrei şi ce ai nevoie. Ca să porneşti la drum, trebuie să ştii unde vrei să ajungi.






Berbecii nu se tem de limite, au mintea deschisă, renunţă la inhibiţii şi se aruncă direct cu capul înainte, aşa cum berbecii o şi fac în realitate. Această Lună Nouă îţi dă posibilitatea să apeşi pe butonul de „reset”, să-ţi reorganizezi pasiunile. Cu atât mai mult cu cât Luna Nouă în Berbec va fi în sextil cu Marte, planeta acţiunii, dar şi Saturn, planeta muncii din greu. Aliniamentul planetar promite o mare recompensă. Cu condiţia să fii tot timpul cu ochii pe premiu şi să nu abandonezi barca din cauza nerăbdării. La final, abundenţa va găsi calea spre tine.


Cum să lucrezi cu energia Lunii

Fiind vorba de o Lună Nouă într-un semn de Foc, meditaţiile care au la bază focul te ajută să îţi creşti încrederea de sine. Aprinde o lumânare şi priveşte-i intens flacăra arzând. În acelaşi timp, stabileşte-ţi în minte intenţiile şi rosteşte mantre despre ceea ce îţi doreşti. Şi nu uita să fii răbdător(are) cu cei(le) din jur şi cu tine însuţi(ăţi).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS