Mesaje de la îngeri! Ce îţi transmit numerele pe care le vezi în mod repetat

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesaje de la îngeri! Ce îţi transmit numerele pe care le vezi în mod repetat


Numerele îngerilor 111: Trezeşte-te!

1:11 sau 11:11 este, cu siguranţă, un semn magic. De fapt, cartea Magicianului din majoritatea cărţilor de tarot are numărul 1. Când îţi tot apare în faţa ochilor acest număr, Universul îţi atrage atenţia. Uită-te în jur şi fii atent(ă) unde şi cu cine eşti. Aceasta este o confirmare cosmică că te mişti în direcţia potrivită. Aşadar, ţi se spune că eşti pe drumul bun aşa că tu nu ar trebui să te opreşti, ci să mergi mai departe.

Urmează povaţa lui Shakespeare: „Nu te minţi pe tine însuţi!”. Ai putea să vezi 1:11 când simţi că eşti în formă maximă, când eşti foarte creativ(ă) sau îţi exprimi sentimentele cu mare uşurinţă. Pur şi simplu te laşi cuprins(ă) de lumină şi strălucirea magiei.

11 are conotaţii cu drumul spiritual. Mulţi oameni cred că 11:11 confirmă că eşti un înger pe pământ cu scopul de a aduce armonia în lume. Eşti un pod, cineva care poate strânge oamenii aflaţi în tabere diferite sau aduna energiile opuse într-o combinaţie magică. Aşa cum este sus, aşa este şi jos. Fără întuneric nu poate fi lumină. Eşti destul de puternic(ă) să înţelegi paradoxul, natura duală care există în toţi oamenii.






Numerele îngerilor 222: Caută echilibrul!

2 este numărul relaţiilor şi parteneriatelor. Când vezi 2:22 fii atent(ă) la oamenii care îţi ies în cale. S-ar putea să-ţi întâlneşti sufletul pereche, un/o prieten(ă) de nădejde, cineva care va juca un rol important în viaţa ta. Ar mai putea fi un semnal că trebuie să echilibrezi ceea ce oferi cu ceea ce primeşti în relaţiile tale. Contribui destul sau poate că nu oferi deloc ori dimpotrivă dai mult prea mult? Răspunde cu onestitate la aceste întrebări şi îndreaptă situaţia indiferent de partea în care se înclină balanţa.

În astrologie, casa a 2-a este cea care guvernează fundaţiile, valorile şi confortul. În tarot, 2 este cartea Înaltei Preotese. Apariţia 2:22 este o notă care îţi reaminteşte să rămâi cinstit(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi să-ţi exprimi opiniile cu mai multă tărie. Aşadar, analizează-ţi curajul atunci când îţi apare frecvent cifra 2.

Chiar dacă îţi este frică să spui ceea ce gândeşti, adevărul este baza de temelie a oricărei relaţii. Spune-le oamenilor care este părerea ta când vezi 2:22. Asta ar putea schimba totul, eliberându-te de oamenii care gândesc diferit faţă de tine şi atrăgându-i pe cei cu care te afli pe aceeaşi lungime de undă. 2:22 îţi spune să ai încredere în vocea interioară.






Numerele îngerilor 333: Aliniază-ţi mintea, trupul şi sufletul!

3 reprezintă trinitatea: minte, corp şi suflet. Apariţia lui 3:33 poate fi confirmarea că toate cele trei niveluri sunt dezvoltate, iar tu eşti în formă. S-ar putea chiar să simţi că eşti împlinit(ă) cu adevărat în momentul în care începi să vezi în continuu cifra trei.

Sau, poate, că este un mic semnal de alarmă asupra faptului că există ceva dezechilibrat în viaţa ta. Ai muncit prea mult şi ai dormit prea puţin sau nu ţi-ai mai făcut exerciţiile de meditaţie? Poate că te afli într-un cerc vicios şi ai sărit peste chinul care însoţeşte, întotdeauna, dezvoltarea. Adaptează totul şi te vei lăsa cuprins(ă) de pace.

În tarot, 3 este reprezentat de Împărăteasa: o femeie frumoasă, senzuală căreia îi place să se distreze. În numerologie, 3 reprezintă socializarea. Cea de-a 3-a casă din zodiac guvernează comunicarea, curiozitatea şi mobilitatea. Apariţia cifrei 3 ar putea fi un semnal de avertizare care îţi spune să fii atent(ă) la oameni, să pui întrebări şi să explorezi noi teritorii. Ori ar putea să-ţi spună că este timpul să dai o petrecere sau să renunţi la mentalitatea de sărăcie şi să o adopţi pe cea de abundenţă.






Numerele îngerilor 444: Telefon de acasă!

4 este numărul pentru casa îngerilor şi familie. În astrologie, cea de-a 4-a casă guvernează feminitatea aşa că dacă vezi mereu 4:44, o femeie importantă ar putea intra în viaţa ta. Unde se află cei(le) dragi ţie? Cercul tău apropiat ar putea necesita o atenţie din partea ta. Ai putea întâlni pe cineva care să-ţi devină prieten(ă) bun(ă).

Corpul este casa sufletului: îl onorezi oferindu-i suficientă odihnă, sport şi nutriţie de calitate? 4:44 ar putea să-ţi spună să mănânci mai multe fructe şi legume şi să-ţi cureţi mediul de stresul toxic… inclusiv de persoanele în care nu ai încredere. Ascultă-ţi inima: ce-ţi spune atunci când te gândeşti la oamenii din jurul tău? Sentimentele care te încearcă sunt pozitive sau negative? Ar putea fi semnalul că trebuie să protejezi spaţiul şi pe cei(le) dragi.

În tarot 4, este cartea Împăratului, figura tatălui protectiv şi înţelept care stă ferm pe tronul său. Apariţia cifrei 4 ar putea să-ţi transmită că trebui ca tu însuţi(ăţi) să fii protectorul(area)/furnizorul(area). Ce trebuie să împarţi cu prietenii(ele) şi familia? Cum poţi să faci viaţa mai uşoară şi mai sigură pentru cei(le) dragi ţie? Fii un/o lider(ă).






Numerele îngerilor 555: Schimbarea este aproape!

Schimbarea pluteşte în aer când vezi 5:55. Acum este momentul să schimbi direcţia. În tarot, 5 este cartea Marelui Preot care semnifică înţelepciunea. Însă, în astrologie casa a 5-a este despre exprimarea de sine creativă, strălucirea şi pasiunea. În numerologie cifra 5 reprezintă oamenii care se află întotdeauna în mişcare.

5:55 este un avertisment de trezire, însă cine spune că trebuie să suferim pentru a fi spirituali(e)? Putem fi mişcaţi(te) până la lacrimi de muzică, să descoperim divinul într-un buchet minunat de flori sau într-o oglindă atunci când ne îmbrăcăm elegant şi avem grijă de noi. Însă aici nu vorbim despre abandonul nepăsător. Indulgenţa responsabilă poate ajuta chi-ul (energia) să circule de la chakra de bază la cea a coroanei. 5:55 poate fi semnul să deblochezi energia prin meditaţie, Reiki sau acupunctură.


Numerele îngerilor 666: Dezechilibre!

Gândurile tale sunt dezechilibrate în acest moment, sunt concentrate prea mult asupra lumii materiale. Această secvenţă numerică îţi cere să îţi echilibrezi gândurile între cer şi pământ. La fel ca faimoasa Predica de pe munte, îngerii îţi cer să te concentrezi asupra spiritului şi a cunoaşterii că nevoile tale materiale şi emoţionale vor fi satisfăcute automat.






Numerele îngerilor 777: Eşti pe val!

Îngerii te aplaudă, felicitări, eşti pe val! Mergi mai departe şi să ştii că dorinţa ta va împlini. Este un semn extrem de pozitiv şi înseamnă că ar trebui să te aştepţi şi la alte miracole.


Numerele îngerilor 888: Emoţii!

O fază din viaţa ta urmează să se sfârşească, iar acesta e un semn prin care eşti avertizat(ă) să te pregăteşti. Această secvenţă numerică poate să însemne că termini o fază plină de emoţii din carieră sau din relaţie. Mai poate însemna şi că există o lumină la capătul tunelului. În plus, înseamnă şi că „recolta e coaptă, nu mai aştepta, culege-o şi bucură-te”. Cu alte cuvinte, nu mai amâna, fă-ţi treaba ori bucură-te de roadele muncii tale.


Numerele îngerilor 999: Încheiere!

Acesta este sfârşitul unei faze mari din viaţa ta personală sau din viaţa globală. De asemenea, e un mesaj pentru lucrătorii(arele) care sunt implicaţi(te) în vindecarea pământului şi înseamnă: „Treci la treabă, pentru că mama Pământ are nevoie de tine acum”.






Numerele îngerilor 000: Indicii!

Un indiciu care îţi aminteşte că eşti unul(a) cu Dumnezeu şi îţi aminteşte să simţi înăuntrul tău prezenţa iubirii Creatorului tău. De asemenea, e un semn că o situaţie a parcurs ciclul complet.


Combinaţii de numere ale îngerilor

Îngerii îţi vor da adesea mesaje care implică o combinaţie de două sau mai multe numere. Iată semnificaţiile de bază ale combinaţiilor de două numere formate din trei cifre. Dacă mesajele pe care le primeşti conţin trei sau mai multe cifre, combină răspunsurile de la diferitele combinaţii numerice. De exemplu, dacă observi continuu secventţa numerică 312, foloseşte semnificaţia combinaţiei numerice 3 şi 1 şi pe cea a combinaţiei numerice 1 şi 2.

Ori, dacă simţi că aşa eşti îndrumat(ă), adună numerele între ele. Adună cifrele până când obţii un număr cu o singură cifră. Apoi uită-te la semnificaţia numărului respectiv, din lista anterioară de secvenţe numerice ce conţin numere identice (exemple: 111, 222, 333 etc.).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS