Cum să cucereşti un bărbat născut în semnul zodiacal al Peştilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum să cucereşti un bărbat născut în semnul zodiacal al Peştilor


Ca să cucereşti un bărbat Peşti nu e foarte greu, atât timp cât îi promiţi magia unei poveşti de iubire ca-n basme. Căci, bărbatul Peşti rămâne cel mai mare romantic al zodiacului.


Apelează la romantism!

Fiind unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului, bărbatul Peşti se îndrăgosteşte repede. Dacă flirtezi şi utilizezi contactul vizual foarte des, bărbatul Peşti cade în vraja ta. Zâmbeşte cât de frumos poţi, în timp ce ai în minte cele mai nebunatice fantezii. Va simţi imediat mesajul şi va fi atras ca un magnet de metale. Fii cât se poate de feminină, dar nu cheltui banii cumpărând haine clasice sau la patru ace. Ei sunt, mai degrabă, adepţii stilului retro.


Invită-l la joacă!

Bărbaţii Peşti sunt nişte copii în adâncul sufletului lor şi nu vor refuza niciodată o invitaţie la joacă. Îl ajută să fugă de realitate. Deci, pentru a-l cuceri, invită-l într-un parc de distracţii sau la un film fantastic. Este încântat, de asemenea, de subiecte precum astrologia, magia, reîncarnarea. Tot ce are legătură cu magia şi spiritualul poate fi atins într-o discuţie cu un Peşte.






Fii prinţesă la ananghie!

Romantismul, inima bună şi tendinţa spre visare şi basm fac perfect scenariul prinţesei la ananghie pe care să o salveze bărbatul Peşti. Îi poţi cuceri inima povestindu-i despre una din problemele tale pe care ai vrea să o rezolvi, dar nu poţi din diverse motive. Laudă-i implicarea şi fii recunoscătoare pentru sfaturile preţioase pe care ţi le oferă.


Îmbunătăţeşte-i stima de sine!

Bărbatul Peşti are probleme cu imaginea de sine, de aceea e nevoie să-l încurajezi mai tot timpul. Dacă are încredere în el însuşi va străluci. Laudă-i abilităţile, arată-ţi interesul pentru meseria lui, pentru pasiunile pe care le are. Atenţie, însă! Toate acestea trebuie să fie sincere, deoarece va mirosi imediat superficialitatea. Dacă îi înşeli încrederea sau îi răneşti sentimentele, va fi greu să-l recucereşti.


Nu-l face să se simtă încolţit!

În încercarea ta de a-l cuceri, trebuie să-i dai şi spaţiu de manevră. Bărbatul Peşti se sperie dacă se simte încolţit în vreun fel. Presiunea vreunui angajament îl îngrozeşte şi va bate în retragere. Visători din fire, Peştii nu sunt bărbaţi pe care să te poţi bizui tot timpul. Aşteaptă-te la încurcături, dezordine. Orice încercare de a-l face să-şi asume un angajament ferm este o greşeală în relaţia cu el.






Empatizează cu urcuşurile şi coborâşurile emoţionale!

Bărbatul Peşti are dese schimbări de dispoziţie pe care va trebui să i le accepţi ca atare dacă vrei să fii împreună cu el. Ai grijă să-i respecţi sentimentele şi să nu îl iei în derâdere.


Întreabă-l despre visurile sale!

Poţi cuceri un bărbat Peşti dacă eşti interesată de visurile sale. Nu este un om al materialului, ci unul al visurilor. Este foarte interesat de fanteziile şi de speranţele sale. Nu prea vorbeşte despre ele, iar dacă o face cu tine, înseamnă că reprezinţi ceva important pentru el.


Provocarea seducţiei unui bărbat Peşti

Deşi nu pare mare scofală să cucereşti un bărbat Peşti, totuşi este dificil să-l menţii îndrăgostit de tine. Este un idealist incorigibil, iar şansele să de dea jos de pe un piedestal sunt destul de mari dacă îl deziluzionezi în vreun fel.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS