4 zodii care vor fi avantajate de Luna Nouă în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 zodii care vor fi avantajate de Luna Nouă în Berbec


Vineri, 1 aprilie 2022, începe un nou ciclu lunar, o dată cu Luna Nouă în Berbec. Este prima Lună Nouă din Noul An astrologic, deci trebuie să profiţi de noua conjunctură. Iar dacă eşti una dintre cele 4 zodii de mai jos, poţi considera că urmează să dai lovitura.


BERBEC – Vindecare şi redefinirea sinelui. Această Lună Nouă în Berbec înseamnă pentru tine momentul în care trebuie să îmbrăţişezi încrederea şi iubirea de sine, precum şi entuziasmul de a trece la următorul capitol. Eşti pe cale să fii răsplătit(ă) pentru toată munca ta. Acest proces de redefinire a sinelui aduce şi vindecarea rănilor trecutului. Eşti pregătit(ă)?


RAC – Cariera mult dorită. Acestă Lună Nouă poate însemna pentru tine pasul către acea carieră pe care ţi-o doreşti dintotdeauna, însă n-ai avut curajul să faci pasul înainte. Ai acum acest curaj? Momentul este prielnic ca să arăţi cât eşti de bun(ă), ca să impresionezi şi ca să le





BALANŢĂ – Dragoste şi înţelegere. Luna Nouă în Berbec din prima zi a lunii aprilie te face să priveşti în amănunt relaţia de cuplu. Este momentul pentru un nou început în casa parteneriatelor, iar Luna Nouă îţi ghidează paşii spre o mai bună înţelegere a modului în care se dă şi se primeşte iubire. A venit momentul să regândeşti nivelul de armonie, stimulare, angajament din viaţa ta în relaţiile cu ceilalţi(lelalte), inclusiv în relaţia cu sine şi cea cu partenerul(a) de cuplu.


CAPRICORN – Un strop de iubire în viaţa personală. Tu eşti o zodie foarte muncitoare şi considerată rece. Totuşi, ar mai trebui din când în când să laşi garda jos pentru a ţi se vedea şi latura sensibilă şi iubitoare. E nevoie de un strop de dragoste în viaţa personală, de puţină dedicare în viaţa de cuplu. Eşti prea mult cu gândul la muncă şi prea puţin cu gândul la familie. Poate ar trebui să schimbi priorităţile!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS