2 martie 2022: Lună Nouă în Peşti. Ce să faci şi ce să nu faci!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
2 martie 2022: Lună Nouă în Peşti. Ce să faci şi ce să nu faci!


Vorbeşte pentru alţii(tele)!

Luna Nouă în Peşti face conjuncţie cu Mercur (planeta comunicării) şi Uranus (planeta disciplinei), ambele în Vărsător. Este o perioadă perfectă pentru a vorbi în numele celorlalţi(te), în care să-ţi arăţi empatia.


Nu absorbi emoţiile tuturor!

Şi, totuşi, dacă vorbeşti în apărarea cuiva, nu înseamnă că trebuie să-i absorbi energiile. Nu le ignora nici pe ale tale şi stabileşte limite clare astfel încât ceilalţi(lelalte) să nu te copleşească cu propriile probleme.


Visează!

Este o ocazie perfectă să-ţi faci planuri, să visezi. Cu atât mai mult cu cât acum Luna Nouă are loc în Peşti. Iar Peştii sunt guvernaţi de Neptun, planetă care guvernează subconştientul.






Nu te agăţa de pragmatism!

Conjuncţia dintre Luna Nouă, Mercur şi Uranus, ambele aflate în Vărsător, îţi dă aripi. Nu te lega prea mult de pragmatism. Dă-ţi voie şi să îndrăzneşti mai mult. Să fii mai nonconformist(ă), mai pasional(ă).


Ai milă de tine!

Peştii sunt semn de apă, iar compasiunea face parte din firea lor. Dar nu trebuie să fii milos(asă) doar cu alţii(tele), ci şi cu tine însuţi(ăţi). Dă-ţi mai mult credit, ai mai multă încredere în tine, răsfaţă-te mai mult. Renunţă la a te mai critica obsesiv.






Nu evita vulnerabilitatea!

Vulnerabilitatea nu este neapărat un semn de slăbiciune. Când e Lună Nouă este un bun prilej să fii deschis(ă) în faţa prietenilor(elor), în faţa celor dragi, pentru a te elibera de povara unor sentimente. Mai ales dacă aceste sentimente sunt prea greu de dus de unul(a) singur(ă).


Dă voie artistului(ei) din tine să iasă la lumină!

Peştii sunt un semn zodiacal cu o imaginaţie bogată şi foarte creativi. Dă-ţi voie în timpul acestei Luni Noi în Peşti să îţi hrăneşti latura artistică. Dacă îţi place să pictezi, să scrii, să cânţi sau să dansezi, dă frâu liber manifestării acestor pasiuni.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS