Zodiac chinezesc săptămânal: 31 ianuarie - 6 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 31 ianuarie - 6 februarie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Există opţiuni sociale noi ce ţi se deschid începând de acum pentru următoarele câteva săptămâni. Este timpul să îţi lărgeşti orizonturile. Toată săptămâna, concentrarea ta va fi să hrăneşti şi să întreţii diverse relaţii strategice. Unii(ele) veţi încerca să stabiliţi o legătură cu un/o coleg(ă) de muncă, în timp ce alţii(tele) veţi dori să reîmprospătaţi o prietenie sau o iubire. Finalul săptămânii te va găsi într-o stare mentală mult mai relaxată.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Tu ai nevoie de o minte clară ca să iei deciziile ce trebuie luate. Ca să obţii asta, ar fi înţelept să te concentrezi asupra propriei tale voce interioară decât să tot asculţi la alte voci care îţi tot şoptesc în ureche versiunea lor. În timpul săptămânii, serviciul şi frecuşurile de acasă vor crea o vibraţie haotică dar vei rezolva lucrurile până în weekend. Dă-ţi voie să îţi încarci bateriile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Acum iei în considerare destul de serios ce opţiuni de muncă ai în afara celei curente. Dacă planifici o schimbare de direcţie, energiile astrale benefice te călăuzeşte să mergi pe calea corectă pentru tine. Dacă studiezi, nu lăsa cantitatea prea mare de muncă sau starea emoţională mai căzută să îţi încetinească progresul. În weekend va fi nevoie de ceva efort, dar va fi şi distracţie şi chiar şi iubire la orizont.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Curgi în ritmul universului mai bine decât să tot încerci să împingi tu lucrurile în afara sincronizării cu ceea ce se întâmplă cu adevărat. Deciziile pe care le ai de înfruntat îşi vor găsi propriile soluţii doar dacă vei renunţa să te îngrijorezi pentru ele. Toată săptămâna, trebuie să te ţii de rutinele tale uzuale şi dacă alegi să faci ceva diferit, planifică totul bine. Fă-ţi weekendul creativ!


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Timpul nu va fi de partea ta săptămâna aceasta. Cu toate solicitările de la familie, de la muncă sau studiu şi cu lucrurile de administrat acasă, vei fi cu braţele pline de treabă. Fă sarcinile majore şi taie-le de pe listă pe cele minore până la jumătatea săptămânii şi îţi vei crea timp mai mult pentru tine. Energiile puternice ale pământului ce te împământează te vor împuternici să îţi faci weekendul special, plin de bucurie, iubire şi distracţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Aceasta va fi o săptămână plină de idei şi gândire. Orice ai decide, lasă ceva timp înainte să dai viaţă deciziilor tale. Nu te grăbi la nimic. Fluxul universului din jurul tău urmează să se schimbe, aducând întâmplări neaşteptate şi oportunităţi proaspete. Cei(le) singuri(e) trebuie să se pregătească pentru apariţia cuiva special iar cei(le) în relaţii să fie mai toleranţi(te).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Aceasta este o săptămână în care este indicat să te exprimi şi să îţi faci gândurile auzite. Este exprimarea de sine care este importantă acum. La jumătatea săptămânii, schimbări şi frecuşuri minore la muncă pot crea stres. Rămâi calm(ă), perseverent(ă) şi vei ieşi deasupra. Oricum, este timpul să iei în calcul care îţi este pasul următor în viaţă şi unde.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Rămâi în vârful jocului săptămâna aceasta. Fii punctual(ă) când te duci la întâlniri, răspunde la mesaje şi la e-mailuri şi fii atent(ă) la detalii. În acest fel vei evita energiile curente mai mlăştinoase ale pământului. Ar fi înţelept şi să asculţi atent(ă) şi să cântăreşti bine lucrurile înainte să reacţionezi emoţional, în special când ai de-a face cu persoana iubită. Weekendul va fi mult mai relaxat.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Ce săptămână ocupată! Acum este rândul tău să preiei o parte din responsabilităţile familiei. În plus, munca şi studiul au propriile lor provocări. Munceşte organizat(ă) şi rezultatele îţi vor fi bune. După jumătatea săptămânii, vor fi întâlniri prieteneşti şi poate şi romantice. Starea de distracţie se va extinde spre weekend.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Energiile celeste ce răspund de sănătate sugerează să te ocupi de problemele medicale persistente sau de cele dentare. Unii îşi vor modifica regimul de dietă şi vor face mai multă mişcare. Veţi simţi beneficiile acestor acţiuni mai repede decât credeţi. Cei singuri, dar şi cei în relaţii noi, trebuie să fie la înaintare pe ringul de dans şi deschişi la noi oportunităţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână trebuie să îţi faci o promisiune ţie însuţi să te bucuri indiferent ce îţi aduce fiecare zi. Poţi găsi prieteni noi în mediul social în care te învârti sau poţi întâlni un admirator când te aştepţi mai puţin. Doar asigură-te că este genul de admirator pe care îl vrei înainte de a lăsa garda jos. Datoriile de familie te vor chema în weekend dar va fi distracţie şi acolo.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Aceasta este o săptămână excelentă pentru a planifica călătorii, o vacanţă sau să cauţi diverse opţiuni de studiu. Foloseşte-ţi intuiţia mai degrabă decât să asculţi distorsiunile altora. Toată săptămâna vei fi împuternicit să faci progrese solide. Dacă o relaţie este în ape tulburi şi trebuie clarificata, vei gas cuvintele şi acţiunile potrivite ca să faci o mare diferenţă. Rămâi deschis în weekend.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS