Zodiac chinezesc săptămânal: 14-20 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 14-20 februarie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

E o săptămână plină de energie, cu potenţial pentru surprize neprevăzute. Simţul umorului te ajuta să treci mai uşor peste anumite situaţii, mai ales când emoţiile sunt mai puternice. Evită orice încercare de a manipula oameni sau de a profita de anumite conjuncturi în care cineva este în dezavantaj. De asemenea, discursul impulsiv îţi poate crea problem inutile. Examinează-ţi sentimentele, reînnoieşte legătura cu prietenii(ele) adevăraţi(te) şi fă-ţi planuri împreună cu ei(le).


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Stai în compania oamenilor care te fac să te simţi bine. Este momentul prielnic să reiei legătura cu anumiţi oameni, să faci pace cu unii(ele) membri(e) ai(le) familiei şi să tai orice legătură cu persoanele toxice din viaţa ta. Evită acţiunile compulsive şi fă din râs un leac. Nu este exclus să găzduieşti o petrecere sau să pleci într-o aventură alături de persoanele dragi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Sentimente puternice ies la suprafaţă şi nu prea ai ce să faci ca să te împotriveşti. Totul este să ştii cum să administrezi aceste emoţii puternice. Nu sacrifica valorile tale fundamentale, chiar şi atunci când eşti nevoit(ă) să faci compromisuri pentru a calma un conflict. Încearcă să te odihneşti mai mult, răsfaţă-te cu acţiuni plăcute şi simple.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Poate apărea o stare de confuzie. Încearcă să nu iei decizii majore în această perioadă. Frustrările te pot da puţin peste cap, însă le poţi contracara cu activităţi plăcute şi simple. De asemenea, umorul te poate salva de multe ori. Reînnoieşte vechile prietenii cu oamenii care îţi dau o stare de bine şi care te încurajează să-ţi urmezi visurile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Ai la dispoziţie mai multe opţiuni decât crezi. Dacă vrei o schimbare, pune-ţi imaginaţia la lucru. Vei vedea câte portiţe interesante ţi se vor deschide în faţă. Dacă îţi doreşti un progres în carieră, poate că discuţiile cu nişte persoane influente te vor ajuta. Mergi cu valul şi încearcă să nu te opui.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Dacă crezi cu adevărat în ceva, declară-ţi crezul ferm şi sincer. În caz contrar, oamenii vor deveni suspicioşi şi vor începe să te controleze. Miercuri şi joi se anunţă zile importante pentru zona profesională, dar pot apărea presiuni din cauza unor opinii diferite. Dacă eşti convins(ă) că ai dreptate, luptă pentru punctul tău de vedere. În weekend rezervă-ţi mai mult timp pentru dragoste. Partenerul(a) s-ar putea simţi neglijat(ă).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Luni şi marţi sunt zile importante pentru sfera profesională. Se anunţă întâlniri de bun augur, iar oamenii pe care îi cunoşti pot fi cuceriţi de carisma ta. Ai grijă, însă, să nu te grăbeşti cu prejudecăţi şi răspunsuri pripite. Rezervă-ţi weekendul pentru prieteni(e) şi partenerul(a) de viaţă. Dacă eşti singur(ă), ai putea cunoaşte o persoană importantă. Fii puţin mai îndrăzneţ(aţă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Rămâi concentrat(ă) asupra a ceea ce ai de făcut, indiferent care sunt lucrurile care te distrag. Nu accepta responsabilităţi noi. Spre mijlocul săptămânii, îndreaptă-ţi atenţia spre o prietenie specială sau o relaţie sentimentală. Are nevoie de ajutorul tău şi de atenţia ta. Dedică weekendul prietenilor(elor) şi familiei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Se preconizează schimbări şi reorganizări la locul de muncă. Te poţi speria de ceea ce se petrece, însă totul va fi bine. Organizează-ţi timpul, mergi la interviuri şi întâlniri de afaceri. Urmează-ţi pasiunea în alegerea domeniului de activitate.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Vizualizează-ţi regatul. Inspiră-i(le) şi pe ceilalţi(lelalte) şi pune-ţi înţelepciunea în slujba ideilor şi planurilor tale. Înainte şi după jumătatea săptămânii, administrează-ţi emoţiile şi vei putea face faţă tuturor provocărilor. Weekendul rezervă-l distracţiei alături de familie şi prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Dedică această săptămână persoanelor dragi şi pune nevoile lor pe primul plan. Dacă eşti în căutarea unei locuinţe, dacă ai de renovat sau decorat, nu-ţi face griji. Vei fi suficient de inspirat(ă) pentru a alege ceva potrivit sufletului tău. Fii deschis(ă) şi ascultă ce-ţi spune intuiţia. În a doua jumătate a săptămânii, încetineşte puţin ritmul şi odihneşte-te pentru a-ţi recupera energia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

E o săptămână propice să-ţi faci planuri. Oricare ar fi presiunile din afară, nu le permite celorlalţi(te) să-ţi facă ordine în viaţă. Profită de momentele libere pentru a-ţi rearanja priorităţile în viaţă. Spre finalul săptămânii, lasă puţin timp şi pentru momente romantice alături de partenerul(a) de cuplu.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS