10 slăbiciuni ale persoanelor născute în zodia Peşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 slăbiciuni ale persoanelor născute în zodia Peşti


1. Sunt foarte sensibili. Fiind unul dintre semnele de apă orientate emoţional, Peştii au sentimente profunde şi pot prelua cu uşurinţă energia altor oameni. Cu toate acestea, acest lucru îi face şi super sensibili la aproape orice. Din această cauză, ei au tendinţa de a lua lucrurile foarte personal şi de multe ori ajung să-şi rănească sentimentele inutil.


2. Ei se luptă cu limitele. În astrologie, această zodie este reprezentată de simbolul peştelui – care ilustrează modul în care acestor bebeluşi subacvatici le place să se scufunde pe deplin în sentimentele lor. Deşi a deveni unul(a) cu experienţele lor este foarte puternic(ă), această dorinţă de a fuziona poate îngreuna, de asemenea, Peştilor să îşi stabilească limite ferme pentru ei înşişi.


3. Rareori sunt la timp. Peştii vibrează pe o lungime de undă diferită de ceilalţi(lelalte) dintre noi – aceste fiinţe mistice sunt mult mai preocupate de vise, sentimente şi vibraţii decât de chestiunile mai banale ale vieţii de zi cu zi. Cu toate acestea, această calitate transcendentă se poate manifesta şi prin faptul că Peştii se luptă să rămână la punct cu detaliile logistice, cum ar fi ajungerea la timp sau respectarea termenelor.






4. Au tendinţa de a trăi într-o fantezie. În astrologia modernă, Peştii sunt conduşi de Neptun, planeta iluziilor şi a viselor. Acest lucru le oferă Peştilor o imaginaţie sălbatică, dar uneori le poate face să pară că sunt detaşaţi de realitate şi trăiesc în tărâmul viselor. Peştii au adesea nevoia de a „evada” de problemele lor cotidiene – aşa că deseori îi vei găsi visând cu ochii deschişi la lucruri în loc să le facă efectiv.


5. Ei iartă prea uşor. Peştii sunt oameni plini de compasiune, dar acest lucru îi poate face, de asemenea, predispuşi să ierte oamenii prea uşor – în special cei(le) care nu şi-au câştigat iertarea sau nu au învăţat din acţiunile lor. Este important ca Peştii să se apere şi să se asigure că nu se profită de ei din punct de vedere emoţional.


6. Sunt prea idealişti. În astrologia tradiţională, Peştii sunt guvernaţi de planeta norocoasă Jupiter, cea mai optimistă şi cea mai orientată spre creştere. Această influenţă cosmică este ceea ce îi face pe Peşti atât de idealişti. Cu toate acestea, uneori înclinaţia lor pentru gândirea pozitivă se poate transforma într-o situaţie de ochelari de culoare trandafirie, făcându-le dificil să ajungă în anumite situaţii pentru ceea ce sunt cu adevărat.






7. Ei pot fi uneori cam aiuriţi. Peştii sunt creatori naturali, aşa că au un mod poetic de a interacţiona cu lumea şi de a procesa informaţii. Este mult mai uşor pentru ei să se exprime simbolic şi nu direct. Cu toate acestea, această dispoziţie de vis poate îngreuna uneori comunicarea clară cu ei sau îi poate face să pară un pic aiuriţi şi distanţi.


8. Inimile lor sunt pline de emoţii. Peştii nu sunt oameni foarte defensivi – au tendinţa de a-şi pune toate sensibilităţile pe masă pentru oameni. Deşi acest tip de cruzime emoţională este frumos, îi poate face şi mai vulnerabili la rănire. Este aproape imposibil pentru Peşti să ascundă cum se simt sau să pună o faţă neutră, aşa că adesea nu au de ales decât să-şi lase interiorul să fie văzut.


9. Nu sunt întotdeauna de încredere. Fiind unul dintre semnele mutabile, mereu flexibile, Peştii au personalităţi care merg cu fluxul şi le place să plutească oriunde îi poartă valul zilei. Cu toate acestea, această eliberare de energie îi poate face uneori nesiguri şi greu de atins. Este uşor pentru oameni să confunde fantezia lor drept evazivitate sau slăbiciune, chiar dacă nu este intenţionat în acest fel.






10. Se pot pierde în autocompătimire. Energia Peştilor corespunde cu casa a XII-a din astrologie, care se referă la singurătate, lucruri ascunse şi chiar sănătate mintală. Deci, atunci când un Peşte se simte dezamăgit, este uşor pentru ei să recurgă la retragerea din lume şi să fie copleşiţi de autocompătimire. Este important ca Peştii să caute sprijin în momentele de nevoie şi să nu încerce să înfrunte singuri furtunile lor emoţionale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS