Sfaturi pentru părinţii ce au copii născuţi în zodia Peşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Sfaturi pentru părinţii ce au copii născuţi în zodia Peşti


Am intrat în zodia Peşti şi dacă faci parte din această zodie sau ai oameni dragi născuţi între 19 februarie şi 20 martie, citeşte în continuare. Acest horoscop dedicat părinţilor şi copiilor(lelor) îţi poate fi de folos. Iată detalii despre zodia Peştilor.


Copil(ă) Peşti (19 februarie – 20 martie) - Visătorul(area)

Copilul(a) Peşti este extrem de creativ(ă), blând(ă) şi înţelegător(are), cu o nevoie afectivă sporită. Copilul(a) Peşti vrea să fie ţinut(ă) mai mult în braţe. Şi, pe măsură ce creşte, simte nevoia de mai multe îmbrăţişări, sărutări şi încurajări. Copilul(a) Peşti se bazează mai mult pe instinct decât pe logică. El(a) este mai mult interesat(ă) de vise şi fantezii decât de lumea reală. Ca părinte de copil(ă) în zona Peştilor, trebuie să-l(o) ajuţi să rămână cu picioarele pe pământ, ancorat(ă) în realitate.






Copilul(a) Peşti este idealist(ă), are o viziune grandioasă asupra vieţii. Dar poate primi lovituri dureroase când se izbeşte de cruda realitate. Pentru că este foarte sensibil(ă) din punct de vedere emoţional, trebuie să ai grijă pe cine laşi în preajma lui/ei. Nu fii surprins(ă) dacă îţi aduce acasă animale pierdute sau copii(le) neajutoraţi(te). Copilul(a) Peşti este extrem de iubitor(are) şi săritor(are). De aceea trebuie să ai grijă ca acesta(asta) să nu cadă victimă persoanelor care pot profita de firea lui/ei voluntară.


Sfaturi pentru creşterea copilului(ei) Peşti

Oricât de bine ţi-ar fi în lumea viselor, nu uita să îţi ţii măcar un picior pe pământ. Copiii(lele) trebuie să ştie că au şi responsabilităţi, un program de teme sau de treburi casnice.






Părinte din zodia Peşti - prin ochii copilului(ei)

Părintele Peşti este foarte drăgăstos, afectuos, deschis întotdeauna la nevoile copilului(ei). Le simte durerea, le simte bucuria. Este extrem de creativ şi are o imaginaţie extraordinar de bogată şi de multe ori uiţi de lumea reală, privind-o deseori cu ochi de copil(ă), fascinat(ă) de ea ca de o minune a lumii.

Dacă eşti părinte din zodia Peşti, îţi vei învăţa copiii(lele) despre importanţa viselor, despre călătoriile imaginare, despre importanţa intuiţiei şi despre percepţia energiilor şi forţelor care există dincolo de lumea reală.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS