18 februarie - 20 martie 2022: sezonul Peştilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
18 februarie - 20 martie 2022: sezonul Peştilor


Cel mai norocos semn zodiacal al anului 2022 se pregăteşte de ceva timp în lumina reflectoarelor aducând o abundenţă de bunătate şi fantezie.

Iubita noastră zodie de apă este cunoscută pentru modul său empatic şi natura visătoare, ceea ce face ca această perioadă a anului să se simtă primitoare, dar există câteva lucruri de care trebuie să ţinem cont în timp ce ne pregătim pentru sosirea sa.


La ce să ne aşteptăm în sezonul Peştilor 2022?

Soarele, Neptun şi Jupiter, un trio rar, vor fi cu toţii în Peşti şi vom fi cufundaţi(te) în gândurile noastre cele mai adânci. Dar foloseşte asta în avantajul tău!

Dacă vrei să manifeşti, poţi face asta prin vizualizare. Poţi să te pierzi în acele vise cu ochii deschişi, dar le poţi folosi şi pentru a aduce acele manifestări la viaţă. Poate fi un semn cu adevărat grozav şi un sezon pentru a-ţi imagina ceea ce ar putea fi.






Datorită influenţei lui Neptun, acesta este şi un moment excelent pentru a transforma acele vise într-o realitate tangibilă, ca un nou proiect, de exemplu. Începe să te gândeşti la câteva idei! Poate că acum este momentul să începi un nou jurnal şi să scrii poezie sau poate că este momentul ideal pentru a scoate în evidenţă acel proiect secundar la care te-ai gândit.






Sfaturi pentru a gestiona sezonul Peştilor

Deşi nu poţi rezista unui sentiment de linişte, asigură-te că examinezi lucrurile pozitiv, dar realist în acest timp. Cel mai bun mod de a aborda sezonul Peştilor este să ai un bun simţ al limitelor. Îmbrăţişează entuziasmul imaginaţiei şi misticismului, dar ai grijă să ai şi un fel de linii directoare, astfel încât să nu te pierzi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS