Puncte forte ale persoanelor născute în zodia Peşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Fiecare semn zodiacal este înzestrat cu propriul său set de puncte forte care le oferă un avantaj special, iar zodia Peşti nu este diferită. Semnul de apă metamorfozabil are o imaginaţie puternică, permiţându-le să viseze fără limite şi să ducă o viaţă creativă. Perspectiva visătoare a Peştilor şi capacitatea de a se conecta cu misticul sunt doar câteva puncte forte pentru care sunt faimoşi. Sub aparenţe, însă, aceste semne care curg liber au un set solid de puteri ascunse gata să izbucnească în orice moment. Cunoaşterea puterilor lor secrete te poate ajuta să înţelegi Peştii la un nivel mai profund, dar te poate inspira şi să explorezi părţile magice ale propriei hărţi natale.

Cunoaşterea elementelor de bază ale zodiei Peşti le poate pune puterile în perspectivă. Peştii sunt semne mutabile, ceea ce înseamnă că se pot adapta cu uşurinţă la mediul lor. În timpul unei crize, îşi pot păstra calmul suficient de mult pentru a găsi soluţii. Deoarece sunt semne de apă, sunt spirituali şi plini de compasiune, permiţând inimilor lor bune să conducă. Ei au doi conducători planetari, Neptun în astrologia modernă şi Jupiter în astrologia tradiţională. Neptun este asociat cu visele şi iluziile, în timp ce Jupiter este legat de optimism şi noroc. Energiile co-conducătoare le oferă Peştilor imaginaţia lor vie şi nevoia de creştere spirituală.






Peştii sunt empatici

Ca semn emoţional de apă, zodia Peşti este profund conectată cu emoţiile ei. Dar aceste semne intuitive au o modalitate de a absorbi pe deplin energia celor din jur. Capacitatea lor de a relaţiona cu ceilalţi(lelalte) şi lungimea de undă emoţională le permite să susţină relaţii semnificative şi să-şi folosească inima plină de compasiune pentru a-i(le) servi pe ceilalţi(lelalte).

Peştii sunt ataşaţi de emoţiile lor, dezvoltă empatie sinceră pentru ceilalţi(lelalte). Semnele de apă sunt foarte potrivite în abilităţile lor intuitive şi perceptive. În timp ce toată lumea experimentează empatie, Peştii sunt cunoscuţi în special pentru dorinţa de a oferi ajutor altora. Acest lucru le permite să-i(le) ajute pe alţii(tele) să-şi dea jos armura dură şi să fie vulnerabili(e).






Peştii sunt profesori mistici

Datorită afinităţii lor naturale pentru toate lucrurile magice, semnul zodiacal Peşti are o perspectivă supranaturală. Atunci când aceste semne nu se conectează la mistic prin instinctele lor aproape paranormale, acest semn practică de obicei munca spirituală, deoarece casa a douăsprezecea, pe care o guvernează Peştii, guvernează aspectul de umbră, adică părţile mai puţin iubite ale noastre. Călătoriile lor astrale prin meditaţia spirituală pentru a explora tărâmul non-fizic le oferă o mulţime de cunoştinţe pe care să le acorde altora.

Neptun, planeta conducătoare a Peştilor, este planeta intuiţiei, spiritualităţii şi a ceea ce este dincolo de tărâmul nostru pragmatic, pământesc. Prin urmare, Peştii sunt foarte conectaţi la forţele nevăzute sau misterioase ale vieţii.






Peştii au intuiţie supranaturală

Instinctul ascuţit al Peştilor le dă în mod natural reputaţia de a fi paranormali, deoarece au o abilitate neobişnuită de a ghici ce se va întâmpla înainte să se întâmple. Dar casa lor conducătoare, a douăsprezecea casă a subconştientului, face ca aceste semne să fie preocupate de lumea nonmaterială – gândeşte-te la aure, la abilităţi psihice şi la magie. Intuiţia lor le permite să vadă în intenţiile cuiva şi să caute mesaje din Univers.

Semnul zodiacal Peşti este capabil să folosească intuiţia sa pentru a cunoaşte lucruri care nu ar fi uşor cunoscute la prima vedere. Privind dincolo de valoarea nominală a oamenilor şi a circumstanţelor, Peştii sunt de neoprit atunci când au încredere în sentimentele lor.






Peştii sunt cameleonici

Ca semne mutabile, Peştii se pot integra în orice situaţie. De asemenea, pot accepta schimbarea pe măsură ce vine, oferindu-le o atitudine relaxată atunci când vine voba de necunoscut. Dacă un Peşte îşi suprapune din greşeală întâlnirea de vineri seara cu altă întâlnire, atunci v-a veni cu un plan creativ pentru a depăşi frumos situaţia, cum ar fi să spună că a avut o sesiune de reiki de care a uitat complet.

Semnele mutabile sunt cunoscute pentru natura lor schimbătoare. Cu toate acestea, este mai bine să-i descriem drept „cameleoni energetici”. Ei(le) sunt capabili(e) să privească dincolo de aparenţele superficiale pentru a-şi adapta abordarea în consecinţă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS