În 22 februarie 2022 se deschide portalul magic 2222

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În 22 februarie 2022 se deschide portalul magic 2222


Numărul 2222 este considerat un număr divin, al îngerilor și este asociat cu energia pozitivă în numerologie. Acesta este un simbol al păcii și al armoniei și ne îndeamnă să ne găsim echilibrul în viața noastră.

În timpul portalului 2222 Universul ne dă indicii că este momentul să profităm de schimbările care apar în fața noastră. Este timpul să ne focalizăm energia pozitivă asupra deciziilor mari, care ne vor schimba viitorul. Trebuie doar să avem încredere în noi și să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante, care ne aduc bucurie. Nu este un moment prielnic pentru a ne concentra asupra gândurilor negative sau oamenilor negativi. Energia negativă este molipsitoare și trebuie să stăm cât mai departe de ea în această perioadă.






Numărul 2222 este combinația perfectă de energii existente în numerele 2, 22 și 222. Este un semn al norocului și al prosperității. Este o conectare incredibilă cu îngerii care ne ajută să ajungem la o stare de armonie pentru a fi fericiți(te). De asemenea, acesta ne va oferi puterea de a găsi ceea ce căutăm de atât de mult timp. Ne ghidează către scopul nostru suprem și nu ne mai permite să ne pierdem prin lume. Ne îndeamnă să ne urmărim dorințele, dar să rămânem pe calea destinată nouă.

Ziua de 22 februarie (22.02) este o perioadă favorabilă pentru a face o analiză amănunțită a vieții noastre, a ne pune în ordine gândurile, a ne învață lecțiile din trecut, a închide ușile dureroase, a înțelege ce ne dorim de la prezent și de a manifesta visurile noastre pentru un viitor mai frumos.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS