Cum sunt femeile născute în luna februarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum sunt femeile născute în luna februarie


1. Nu ştiu să îşi exprime sentimentele. Femeile născute în luna februarie nu ştiu să îşi exprime sentimentele faţă de soţ sau faţă de copiilor(lele) lor. Te poţi aştepta, însă, la un munte de ironie. Sunt foarte schimbătoare, de aceea nu te poţi aştepta la ceva consistent din partea lor.

2. Au nevoie de libertate. Femeile născute în luna februarie sunt destul de libertine şi mereu în căutare de altceva. De cele mai multe ori nu găsesc ceea ce caută pentru că, în esenţă, nu ştiu la ce anume să se uite. Sunt destul de pasionale, dar deloc stabile.

3. Sunt nesigure. Femeile născute în luna februarie sunt ca o cântăreaţă care a uitat jumătate din melodie. Totul este nesigur şi neclar în ceea ce le priveşte. Dorinţa lor de libertate nu este ceva cu care să glumească, însă, pe de altă parte, sunt extrem de loiale persoanei care le oferă libertatea într-o relaţie.






4. Nu le pasă de bani. Femeile născute în luna februarie nu se ataşează de lucrurile materiale şi nu pun mare preţ pe bani. Nu va conta cât de mare ai contul, dacă vrei să cucereşti o persoană născută în februarie.

5. Au nevoie de sinceritate. Dacă încerci să cucereşti o femeie născută în luna februarie, ţine cont că apreciază foarte mult onestitatea. Personalitatea ei poate fi ciudată, însă nu se preface deloc. Este diferită de alte femei, dar asta nu înseamnă că e o mască. E, pur şi simplu, felul său de a fi. Nu va intra niciodată într-o relaţie dacă nu îşi cunoaşte partenerul suficient de bine încât să-i fie şi prieten, să-i ştie visurile, secretele.

6. Sunt schimbătoare. Într-un minut simţi că te iubeşte nespus, în celălalt simţi că te-ar părăsi cât ai clipi. Aşa este felul de a fi al unei femei născute în luna februarie. Totul pleacă de la nesiguranţă şi îi este teamă să se implice într-o relaţie. Principala frică este că nu poate fi loială, deşi nu este deloc aşa.






7. Sunt sufletul petrecerii. Pe cât sunt de nesigure într-o relaţie, pe atât sunt de efervescente când vine vorba de viaţă socială. Sunt sufletul unei petreceri, indiferent cât de oficială ar fi acea petrecere. Sunt comunicative şi poţi vorbi cu ele despre orice. Singura problemă ar fi că schimbă subiectele între ele la fel de rapid pe cât clipesc şi poţi fi zăpăcit trecând de la o idee la alta, fără vreo legătură între ele.

8. Sunt iertătoare. Femeia născută în luna februarie este destul de iertătoare, însă totul se opreşte la minciună. Acesta este păcatul fatal într-o relaţie cu o astfel de femeie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS