Evenimente astrale care îţi vor marca viaţa începând din luna martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrale care îţi vor marca viaţa începând din luna martie 2022


Luna martie se apropie. Şi, începând din această lună, o mulţime de evenimente astrale vor anima atmosfera şi îţi pot schimba viaţa până la finalul anului 2022.


Dansul lui Jupiter între Peşti şi Berbec

Jupiter a intrat în Peşti în luna decembrie 2021, însă va avea un parcurs când direct, când retrograd între zodiile Peşti şi Berbec, până în luna mai 2023.

Astfel, Jupiter va rămâne în zodia Peşti până în 10 mai, când va intra în Berbec, până în 27 octombrie. Se va reîntoarce în Peşti din 28 octombrie până în 20 decembrie, pentru a reintra în Berbec în 16 mai 2023.

Ce înseamnă pentru noi toţi(ate) această activitate intensă a planetei norocului? Marele Benefic, aşa cum mai este denumit Jupiter, este la el acasă în Peşti, drept pentru care te poţi bucura de abundenţă din toate punctele de vedere.






Întreaga atmosferă împinge spre înţelepciune, spre credinţă. Când se va avânta în activul Berbec, te poţi aştepta la curaj, acţiune antreprenorială. Asigură-te însă că iei în calcul toate riscurile.


Întâlnirea lui Venus cu Marte

Venus şi Marte s-au mai întâlnit în 16 februarie, însă o vor mai face şi în 6 martie. De data aceasta în Vărsător. Venus, planeta iubirii şi a conexiunilor umane, a intrat în retrograd din Vărsător în Capricorn, între 28 decembrie şi 29 ianuarie. Acum, Venus este directă şi va forma o a doua conjuncţie cu „iubitul” Marte. Dacă prima întâlnire din 16 februarie a avut loc în Capricorn, cea din 6 martie va fi în Vărsător.






Venus deschide cartea dorinţelor, iar Marte, planeta acţiunii, este gata să le împlinească. A doua întâlnire dintre iubăreţii cosmosului va stimula dorinţele profunde, instinctuale. A venit vremea să te pui pe primul loc, înaintea tuturor!


Întâlnirea lui Jupiter cu Neptun

În timp ce se află în spiritualul semn zodiacal al Peştilor, Jupiter, planeta expansiunii, va avea o întâlnire mistică alături de Neptun, planeta visurilor şi a evadării, şi ea patroana spirituală a Peştilor. O aşa întâlnire n-am mai avut din 1850. Ea anunţă un potenţial imens pentru creativitate.






Latura artistică din fiecare iese la suprafaţă. De asemenea, poate fi o perioadă mai visătoare, mai relaxantă, mai spirituală. O perioadă în care să-ţi doreşti să evadezi mai mult din cotidian. Creşte dorinţa de a descoperi cine eşti cu adevărat, care sunt ţelurile tale, care este scopul tău.


Mercur retrograd

Am trecut cu bine de prima retrogradare a lui Mercur din acest an. Însă mai avem încă trei până la finalul anului. Prima, între 10 mai şi 3 iunie, din Gemeni în Taur. Aceasta te inspiră să îţi regândeşti modul în care foloseşti cuvintele (influenţa Gemenilor) şi să te pui în pielea celuilalt(leilalte) când spui ceva (influenţa Taurului).

Când Mercur retrogradează din Balanţă în Fecioară (în septembrie), s-ar putea să regândeşti toate acţiunile tale (influenţa Balanţei), toţi paşii făcuţi până acum, toate obiceiurile (influenţa Fecioarei).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS