Cum sunt copiii născuţi în Anul Tigrului

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum sunt copiii născuţi în Anul Tigrului


Ai un/o copil(ă) născut(ă) în Anul Tigrului? Citeşte în continuare! Iată care sunt caracteristicile unui(ei) copil(e) născut(ă) în Anul Tigrului, potrivit zodiacului chinezesc.

Copilul(a) Tigru este un/o copil(ă) exuberant(ă), curajos(asă), jovial(ă), sălbatic(ă). Este pus(ă) tot timpul pe joacă şi intră mai tot timpul în „probleme”. Copilul(a) Tigru este carismatic(ă), strălucitor(are), vorbăreţ(aţă). Optimist(ă) incurabil(ă), copilul(a) Tigru va găsi întotdeauna o cale.

Este curios(asă) şi dornic(ă) de aventură, ceea ce se va traduce prin lovituri, julituri, zgârieturi şi alte răni mai mult sau mai puţin superficiale. Nu este genul de copil(ă) care să stea liniştit(ă) într-un colţ, cu planşa de pictură în faţă, ci mai degrabă unul(a) care să alerge, să facă mişcare, să se caţere.






Caracteristici personale

Copilul(a) Tigru este îndrăzneţ(aţă), rebel(ă), imprevizibil(ă), neînfricat(ă), impulsiv(ă), vivace, neobosit(ă). Îi place să fie în centrul atenţiei, este gata oricând de acţiune, este nerăbdător(are), poate lua decizii hazardate, este încăpăţânat(ă), temperamental(ă). Dar poate fi şi generos(asă), inimos(asă), blând(ă), sensibil(ă), empatic(ă). Îi place să se joace, să fie în pas cu moda şi este drăgăstos(asă).


Talente naturale

Copilul(a) Tigru este încântător(are), optimist(ă), norocos(asă). Are o inimă mare şi un ego sănătos, iar dragostea şi caritatea îi vor aduce prosperitate. Este inventiv(ă) şi foarte activ(ă). Ar fi indicat să faci asigurare la casă, căci niciodată nu se ştie ce ar putea face în joaca lui.

Copilul(a) Tigru este foarte amuzant(ă) şi îşi va face uşor prieteni(e) dornici(e) de aventură. Are şi tendinţa de a-i/a le agresa fizic sau verbal pe ceilalţi(lelalte) copii(le). Dar, de cele mai multe ori, este un/o prieten(ă) sincer(ă) şi afectuos(asă). Copilul(a) Tigru poate face pereche bună cu conspirativul Cal, cu norocosul Mistreţ şi cu loialul Câine. Nu va fi deloc în armonie cu subtilul Şarpe şi vulcanica Maimuţă.






Învăţătură

Copilul(a) Tigru este precum Alice din Ţara Minunilor: curios(asă) şi dornic(ă) de aventură. Are mintea agilă şi poate fi un/o elev(ă) excepţional(ă) dacă i se stimulează curiozitatea. Dacă se plictiseşte poate să deranjeze clasa. Poate învăţa din orice, cărţi, jocuri, documentare. Nu uita, însă, să-i lauzi răbdarea de a le urmări.


Cum e să fii părinte de copil(ă) Tigru

Copilul(a) Tigru are două defecte: este nehotărât(ă) şi se pripeşte. Învaţă-l/Învaţ-o să aleagă calea de mijloc şi să evite să acţioneze din impuls sau din neştiinţă. Nu-i place să fie ignorat(ă), deci se va ţine scai de ceva sau cineva, până când se va face observat(ă) şi va obţine ceea ce-şi doreşte.

Încă de mic(ă) îşi dă seama că cineva conduce şi cineva este supus, de aceea va încerca să preia comanda şi să aibă supuşi(se). Atât de mult îşi doreşte asta încât poate deveni agresor(are) fizic sau verbal al/a copiilor(lelor) pe care îi/le simte mai slabi(e) decât el(a). Ca părinte, încearcă să-l/să o aduci pe calea raţionamentului, a acţiunilor şi a deciziilor ca urmare a unor procese raţionale şi mai puţin din impuls.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS