Sfaturi pentru părinţii ce au copii născuţi în zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Sfaturi pentru părinţii ce au copii născuţi în zodia Berbec


Fiecare zodie poate avea influenţele sale ce îşi lasă amprenta asupra personalităţii noastre ca adulţi, părinţi sau copii(le).


Copilul(a) născut(ă) în zodia Berbecului e un/o lider(ă) înnăscut(ă)

Dacă cumva copilul(a) tău(a) născut(ă) în zodia Berbecului a venit pe lume înainte de termen, nu este nimic de mirare: copiii(lele) Berbec mereu forţează nota că să fie cu un pas înaintea altora. Ei(le) sunt mereu nerăbdători(are) să ajungă unde e de ajuns şi să înceapă orice e de făcut.

Berbecul este zodia începuturilor. Este primul semn din zodiac, iar copilul(a) Berbec va fi primul(a) care se va dezvolta, primul(a) care va încerca lucruri noi însă şi primul(a) care va deveni nerăbdător(are) şi va trece la noi domenii.






Copilul(a) Berbec s-a născut pentru a nu urma nicio stea decât pe a sa. El(a) este numărul 1 şi se va strădui să rămână aşa. Puteţi să îi spuneţi ce să facă, să îl/o linguşiţi, să îl/o manipulaţi, să ridicaţi vocea la el(a) sau să îl/o rugaţi frumos însă chiar dacă are vârsta de o lună sau 60 de ani, copilul(a) Berbec va face exact ce va dori şi când va dori.


Copiii(lele) Berbec au o natură pasională, creativă şi fără odihnă

Ei(le) par a avea mai multă energie decât ceilalţi(lelalte) copii(le), cu o vitalitate ieşită din comun şi dublată de curajul lor natural. Atitudinea lor de „eu primul(a)” poate fi o provocare pentru oricine are de-a face cu spiritul lor superior şi felul lor de a absorbi toată atenţia din jur.

Legendari(e) pentru onestitatea lor rostită direct, copiii(lele) Berbec spun exact ceea ce văd şi simt. Ei(le) pot depăşi multe obstacole pentru că sunt impulsivi(e) în mod natural şi tind să nu se uite la pericole.






Ca părinte al/a unui(ei) copil(e) Berbec, probabil că îţi sunt destul de cunoscute crizele de personalitate ale acestuia(eia). Da, copiii(lele) Berbec au o dificultate reală în a-şi ţine emoţiile sub control dar există şi o parte bună din acest aspect: ei(le) nu ţin în ei(le) furie sau duşmănie. De îndată ce focurile de artificii se duc, aşa şi furia lor.

Un aspect la care poţi să te aştepţi de la copilul(a) Berbec este impulsivitatea

Nu va căuta o abordare măsurată şi cumpătată a vieţii, ci una colorată, a extremelor. Combinaţia dintre incredibila energie şi pofta pentru viaţă creează o minge de foc activă şi o tendinţă către julituri, vânătăi, accidente la cap. Nu te teme, graba şi accidentele Berbecilor se încheie inevitabil cu o revenire: capacitatea lor de a se reface după accidente, răni, boli sau decepţii este fenomenală.

Ei(le) nu au timp pentru autocompătimire; viaţa e mult prea captivantă şi sunt prea multe lucruri de făcut şi de descoperit. Întrucât copilul(a) Berbec este bun(ă) în a porni proiecte noi şi măreţe, dar nu au abilităţi să se ţină de derularea lor, va trebui să fii răbdător(are) în a-l(o) ghida ferm(ă) dar blând(ă) să se ţină de o activitate.






Copilul(a) Berbec are nevoie de mult exerciţiu fizic. Orice activitate viguroasă este excelentă pentru energia sa debordantă. Iar dacă sportul este unul de competiţie este cu atât mai bine. Asiguraţi-vă că poartă echipamente de protecţie sau orice altă formă de protejare fizică. În eterna lor grabă, copiii(lele) Berbec sunt predispuşi(se) spre accidente.


Sfaturi pentru creşterea copilului(ei) Berbec

Învaţă-l/Învaţ-o în permanenţă pe copilul(a) Berbec despre consideraţia faţă de ceilalţi oameni. Aminteşte-ţi că se plictiseşte repede, dar se şi însufleţeşte rapid. Este un/o luptător(are) înnăscut(ă), însă se poate transforma într-o persoană civilizată. Va avea respect doar pentru acei oameni care i-l vor câştiga. Nu respectă şi nu îi pasă de o funcţie doar de dragul ei. Cu toate acestea, îl/o puteţi ajuta să aprecieze frumuseţea care există în toţi oamenii, indiferent de slăbiciunile lor.

Va avea nevoie de această lecţie căci nu îi/le acceptă cu plăcere pe cei(le) naivi(e)

Aşadar, viteza şi nerăbdarea sa trebuie concentrate asupra căilor constructive. Arătaţi-i valoarea ascultării şi a desăvârşirii.






Acest(astă) copil(ă) are nevoie de multă dragoste şi disciplină. În general, are o doză prea mare de încredere de sine. Şi îi va fi de folos să ştie că nu este cea mai importantă persoană din lume. Apoi, tendinţele sale răutăcioase pot fi înlocuite cu aprecierea faţă de ceilalţi(lelalte). Fiind un/o instigator(are) impulsiv(ă), este foarte folositor să înveţe de la o vârstă fragedă că toate cuvintele şi acţiunile lui/ei au consecinţe.


Părintele născut în zodia Berbecului

Ca părinte născut în zodia Berbecului, tu eşti un/o lider(ă) înnăscut(ă) la rândul tău. Ai foarte multă energie, eşti pasionat(ă) cu privire la ceea ce te interesează. Copiii(lele) tăi(ale) te găsesc ca fiind curajos(asă), incitant(ă), distractiv(ă). Îi/Le inspiri şi eşti un minunat exemplu de urmat pentru ei(le). Cu excepţia momentelor când ei(le) te pot găsi a fi un pic mai insensibil(ă) şi cam greu de suportat.

Da, mintea ta este agilă şi rapidă şi gura ta e încă şi mai iute şi uneori spui lucruri pe care le regreţi ulterior. De asemenea, eşti iute la mânie. Iar când copiii(lele) tăi(ale) te frustrează, ei(le) ştiu exact când şi cum şi pe ce butoane să apese ca să te facă să explodezi. Cel puţin este bine că iritarea şi furia îţi dispare după ce îţi iese din gât şi piept. Iar copiii(lele) tăi(ale) ştiu întotdeauna unde se află în raport cu tine.






Ţi se potriveşte un stil de viaţă activ, ţie şi familiei tale

Ia-ţi copiii(lele) şi du-i(le) în drumeţii sau provoacă-i(le) să joace volei sau fotbal în parc, dar ai grijă să nu devii prea competitiv(ă) mai ales dacă copiii(lele) tăi(ale) nu sunt ca tine. Manifestările agresive ale energiei pot fi mai mult decât pot ei(le) duce.

Pe de altă parte, tu eşti cel(a) mai mare fan(ă) al/a lor şi ei(le) ştiu asta. Tu vei fi mereu acolo în tribune, susţinându-i(le) în timp ce concurează în orice formă de competiţie a vieţii lor.

Copiii(lele) tăi(ale) îţi vor aprecia mereu sinceritatea chiar brutală uneori precum şi energia care te menţine tânăr(ă) chiar pe măsură ce îmbătrâneşti. Propune-ţi să le arăţi şi partea ta sensibilă. Copiii(lele) tăi(ale) au nevoie să ştie că se pot baza pe suportul tău emoţional de-a lungul vieţii la fel de mult ca pe energia şi forţa ta fizică.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS