Ce semnifică numărul casei

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce semnifică numărul casei


Ştiai că şi numărul casei poate dezvălui anumite lucruri despre fericirea şi prosperitatea familiei care locuieşte în ea? Dacă cifra casei are şi o literă în număr, îl aduni şi pe acesta. Foloseşte numărul care corespunde cifrei, adică: a=1, b=2, c=3 etc. şi adaugă-le la celelalte (dacă locuieşte la 4c numărul final este: 4+3=7).


Numărul 1:

Semnifică unitate şi noi începuturi. O asemenea casă este perfectă pentru cuplurile tinere. Are multă energie bună pentru a începe ceva nou, ca de exemplu o afacere sau o relaţie. Cei(le) care locuiesc aici sunt persoane creative, pline de originalitate. Mai înseamnă şi că sunt independenţi(te) şi au calităţi de lideri(e), însă ar trebui să fie atenţi(te) să nu devină prea încăpăţânaţi(te), dominatori(are) şi egoişti(ste).


Numărul 2:

Se referă la natura duală şi este bună pentru cupluri sau parteneri(e). Are echilibru şi armonie ca Yin şi Yang. Nu contează dacă cei(le) care o locuiesc sunt parteneri(e) de afaceri sau într-o relaţie, însă sunt agreabili(e), înţelegători(are) şi învaţă unul(a) de la celălalt(alaltă). Singurul lucru la care trebuie să fie atenţi(te) este să nu-şi piardă încrederea şi să nu renunţe la propriile opinii de dragul păcii în casă. Însă dacă casa este locuită de o singură persoană, în curând va atrage şi un/o partener(ă).






Numărul 3:

Trei simbolizează exprimarea, pasiunea, entuziasmul şi optimismul. Este casa perfectă pentru distracţie şi petrecerea timpului cu prietenii(ele). Este plină întotdeauna de energie pozitivă. E perfectă pentru cineva care doreşte să devină mai interesant şi deschis către ceilalţi(lelalte). Atenţie însă, să nu fie prea multă distracţie şi prea puţină muncă! Problema cu o asemenea casă este că se cheltuie rapid banii.


Numărul 4:

Rezidenţii(tele) din această casă sunt de încredere, organizaţi(te) şi productivi(e). Este un loc bun pentru birouri pentru că are o fundaţie puternică. Casa cu numărul 4 este potrivită şi pentru oamenii neliniştiţi sau instabili. Îi poate ajuta să atingă multe obiective. Această casă înseamnă multă datorie şi muncă - şi mai puţină distracţie. Este important pentru cei(le) care o locuiesc să găsească timp şi pentru distracţie şi să nu exagereze cu munca.


Numărul 5:

Casa numărul 5 indică activitate, schimbare, călătorii, aventură şi energie. Într-o asemenea locuinţă este întotdeauna multă mişcare şi activitate. Numărul ei semnifică nivelul cunoştinţelor şi comunicării intereselor rezidenţilor(telor) ei în lume. Trebuie să fii atent(ă) întrucât întotdeauna se întâmplă ceva în casă şi nu este uşor să te bucuri de prezent. Mai înseamnă şi că cei(le) care o locuiesc îşi trăiesc viaţa pe repede înainte.






Numărul 6:

Este caldă şi foarte prietenoasă. Una care parcă invită să fie vizitată. Este plăcută şi, adesea, plină de copii(le). Este mai degrabă un loc în care se întâlnesc prietenii(ele) foarte buni(e) sau se organizează o masă în familie. Cei(le) care o locuiesc trebuie să fie atenţi(te) să nu devină prea singuratici(e) şi, uneori, să le permită străinilor(elor) să-i(le) viziteze.


Numărul 7:

Este un loc liniştit, calm, relaxant. Se potriveşte persoanelor care nu le plac evenimentele sociale însă apreciază lumea lor interioară şi prietenii(ele) apropiaţi(te). Cei(le) ce sunt interesaţi(te) de dezvoltarea spirituală şi de energia internă. Oamenii care trăiesc în casa numărul 7 trebuie să facă un efort să iasă pe uşă şi să se alăture celorlalţi(te). Trebuie să încerce să simtă că fac parte din această lume.


Numărul 8:

În casa cu numărul 8 găseşti prosperitatea şi succesul. Pentru că 8 aduce bogăţia sub formă de dragoste sau bani. Aşadar, nu ar trebui să fii surprins(ă) dacă obţii recunoaştere şi chiar faimă atunci când locuieşti în ea. Totuşi, nimic nu poate fi obţinut fără un efort susţinut. Provocarea pentru rezidenţii(tele) din ea este să reziste tentaţiei lumii materiale şi să nu piardă din vedere lucrurile spirituale.






Numărul 9:

Locuitorii(arele) din această casă sunt gata să se sacrifice pentru bunăstarea celorlalţi(te). O asemenea casă este asociată cu serviciile şi umanitarismul. Este un spaţiu excelent pentru adăpost şi caritate. Principala provocare pentru cei(le) care trăiesc aici este să nu-i(le) lase pe ceilalţi(lelalte) să profite de generozitatea lor. Aminteşte-ţi că salvarea lumii înseamnă şi să ai grijă de tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS