Ce înseamnă când visezi că mori? Semnificaţii spirituale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce înseamnă când visezi că mori? Semnificaţii spirituale


Nimic nu este mai înspăimântător decât să visezi că mori. Şi dacă ţi s-a întâmplat, cu siguranţă te întrebi ce înseamnă când visezi moartea. Visul în sine poate fi chiar macabru, însă semnificaţiile acestuia sunt mai degrabă spirituale.


Sfârşituri şi începuturi

Se zice că visele despre moarte sunt profetice, un soi de semn din Univers că timpul cuiva se apropie de final. De aceea cei mai mulţi dintre oameni sunt de-a dreptul paralizaţi de un asemenea vis. Şi totuşi, visul despre moarte poate însemna un final. Însă este vorba despre ceva metaforic.

De exemplu, în cărţile de Tarot, Moartea este semnificaţia transformării. Acesta este şi mesajul viselor cu moartea. Ele indică o schimbare majoră în viaţa ta. Ceva se termină, un capitol se încheie dar doar pentru a face loc pentru ceva nou, complet diferit, care te va împlini mai mult decât ceea ce a fost până acum.






Trezirea

Este adevărat că visele despre moarte te trezesc pur şi simplu din somn. Însă trezirea mai are şi o altă semnificaţie. Poate părea ciudat, însă, pe cât de tulburător este visul, pe atât ar trebui să te gândeşti la acel lucru pe care îl eviţi de ceva vreme. Iar acum primeşti mesajul, violent de altfel printr-un astfel de vis, că nu mai este cale de întoarcere.

Eşti nevoit(ă) să rezolvi acea problemă, dureroasă, ruşinoasă, care te face să te simţi vinovat(ă) sau, dimpotrivă, nedreptăţit(ă). Numai aşa îţi vei putea schimba orizonturile existenţei tale şi te poţi ocupa mai bine de prezentul şi viitorul tău. Visele despre moarte te fac să apreciezi mai mult viaţa. Te fac să vezi mai bine care îţi sunt de fapt priorităţile, care sunt lucrurile pentru care eşti recunoscător(are).


Cerc vicios – Anxietatea

Moartea creează anxietate. Viaţa poate crea anxietate. Iar cercul devine vicios. Moartea apărută în vis este simbolul fricii că poţi pierde pe cineva drag în realitate. Sau chiar propria ta frică de moarte.






Potrivit studiilor, visele despre moarte apar mai des în perioadele în care în viaţa reală eşti mai anxios(asă). Iar visul accentuează această anxietate. Pentru a ieşi din cercul vicios, fă-ţi un jurnal în care să scrii ce simţi, fă meditaţii care să îţi crească starea de calmitate. Bea ceaiuri care să te relaxeze înainte de culcare.


Ce mai înseamnă când visezi moartea?

Alte semnificaţii când visezi moartea sunt:
Insecuritate.
Pierderea încrederii de sine.
Sentimentul că pierzi controlul.
Nevoia de a renunţa/de a te elibera.






Poţi evita visele cu moartea?

Specialiştii(stele) spun că ţelul nu este să eviţi să mai visezi moartea, ci să înţelegi semnificaţia acestor vise. E drept că aceste vise pot duce la apariţia unui stres în plus, a unei anxietăţi. Însă este foarte important să elimini sursele de stres şi anxietate din viaţa reală.

De exemplu, poate că dormitorul tău nu este propice unui somn liniştitor. Poate că ai în dormitor dezordine sau lucruri care ţin de muncă. Sau prea multe lumini. Ori dispozitive electronice care te „înnebunesc” fără să îţi dai seama. Dacă stresul din viaţa reală este mult prea dificil pentru a-l administra singur(ă), nu te sfii să ceri sfatul unui(ei) specialist(e).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS