Ce este numărul karmic și ce spune despre tine

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce este numărul karmic și ce spune despre tine


Dacă te-ai întrebat vreodată ce este numărul karmic și cum îți poate afecta viața data la care te-ai născut, află că numerologia joacă un rol important. Cifrele magice din viața noastră ne influențează energia și vibrația. De asemenea, ne trasează un drum clar spre viitor. Dacă vrei să afli ce este numărul karmic și ce spune despre tine, trebuie să înveți să-ți calculezi cifrele și să înțelegi cum funcționează.

Aștrii găsesc întotdeauna o modalitate de a aduce însemnătate uriașă în viața fiecăruia. De cele mai multe ori însă, nu știm să interpretăm mesajele. Află care sunt numerele karmice și vezi ce spun acestea despre tine. Indiferent de data nașterii, acestea pot ascunde secrete pe care nu le cunoșteai despre personalitatea ta.


Ce este numărul karmic?

Karma este credința conform căreia toate acțiunile din prezent ale unei persoane se vor răsfrânge asupra ei în viitor. Numerele karmice sunt ustensilele cu care putem cunoaște trecutul și prezice viitorul. Cu ajutorul lor ne putem ghida în viață și putem trece mai ușor peste etapele dificile.





Fiecare număr karmic este considerat un simbol și poate schimba viața unei persoane. Dacă știm să le calculăm, atunci vom avea șansa de a ne schimba viețile. Însemnătatea acestora este strâns legată de nevoia oamenilor de a căuta un răspuns concret în viitor. Karma este rolul spiritual al cauzei și efectului care se poate prelungi pe durata întregii vieți. Numerologia ne poate ajuta să identificăm lucrurile importante din viață. Ne poate ajuta să găsim răspunsuri la cele mai grele întrebări.

Odată ce cunoști numerele care joacă un rol important în viața ta, poți începe să faci schimbări. Este una dintre cele mai bune modalități de a-ți controla balanța.

Calculul pentru numărul karmic

Pentru a afla ce este numărul karmic și ce spune despre tine, trebuie mai întâi să știi să-l calculezi. Există astfel mai multe modalități prin care poți să-ți descoperi cu adevărat personalitatea. De asemenea, trebuie să fii atent(ă) la câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi cu strictețe.






Data nașterii spune foarte multe despre personalitatea ta, mai precis dacă te-ai născut în zilele de 13, 14, 16 sau 19, atunci ți-ai găsit numărul karmic mai repede decât credeai. Aceste date reprezintă cifrele karmice cu datorii mari din trecut. Astfel, dacă te regăsești în acest tabel al numerologiei, ai grijă! Aștrii atenţionează că trebuie să plătești pentru faptele din trecut.

Numărul 1 reprezintă egoism și este urmat de cifrele 3, 4, 6 și 9, după cum urmează: 3 – gândire creativă, energie, fericire, empatie; 4 – disciplină, stabilitate, muncă asiduă, rebeliune, indulgență; 6 – dragoste și abandon; 9 – înțelepciune, putere spirituală și egoism. Există mai multe modalități prin care îți poți descoperi numărul personalității.

Astfel, putem adăuga data nașterii alături de luna în care ne-am născut. De exemplu, dacă ești născut(ă) în 5 mai, atunci numărul personalității tale va fi calculat astfel: 5+5=10=1+0=1.






Numărul karmic dictează destinul și te poate ajuta să identifici problemele din viață. De la o acțiune specifică, până la un gând sau o întâmplare te va face să descoperi care sunt neajunsurile din viața ta. Odată ce știi care sunt numerele karmice care îți provoacă probleme, poți încerca să le stăpânești. Este singura modalitate prin care poți regla balanța. Sufletul unei persoane poate fi descoperit cu ajutorul numerelor magice din astrologie.


Ce spune despre tine

Fiecare număr magic din astrologie are o însemnătate profundă. Odată ce ai aflat cum să-ți calculezi numărul karmic, vei descoperi că viitorul tău are o însemnătate mult mai profundă. Numerologia reprezintă un mod de calcul ffoarte laborios, creat să aducă ordine în haosul din viața noastră.

În timp ce învățăm ce este numărul karmic, aflăm că cifrele joacă un rol esențial în viața noastră. Anumite cifre ne pot schimba traiectoria pentru totdeauna, uneori fără să ne dăm seama.






Numărul karmic 13

Persoanele care au numărul karmic 13, trebuie să muncească de două ori mai mult în viață pentru a avea ce-și doresc. Acestea îndeplinesc greu o sarcină simplă și pe parcurs renunță. În ciuda dificultăţilor, aştrii le sfătuiesc pe acestea să nu renunțe niciodată, indiferent de momentul în care se află în viață.

Cheia succesului este concentrarea. Cu toate că cei(le) mai mulți(te) se vor lovi de îndeplinirea mai multor sarcini simultan, aştrii îi/le sfătuiesc să ia fiecare etapă separat. Altfel, vor ajunge si fie anxioși(ase), să nu aibă încredere de sine și să se teamă de fiecare pas spre reușită.


Numărul karmic 14

Numărul karmic 14 simbolizează libertatea. De aceea, persoanele care se vor lovi de aceste cifre în numerologie vor avea parte de multe schimbări, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Mediul înconjurător le va face să adopte cele mai noi tendințe și să iasă întotdeauna din anonimat.






Cei(le) care au numărul karmic 14 se vor simți dependenți(te) de orice lucru mic din viața lor. Astfel, cumpătarea este cuvântul de bază pentru acești oameni. Au nevoie de control, putere și răbdare pentru a trece cu ușurință de provocările vieții.


Numărul karmic 16

Persoanele care au numărul karmic 16 vor avea oportunitatea de a câștiga înțelepciune în viitor. Acest lucru înseamnă că obiceiurile greșite din trecut vor fi înlocuite. Un proces de iluminare le va fi arătat și le va face să-și descopere adevărata natură. Acești(ste) nativi(e) se vor găsi mereu în conflict, însă vor încerca să remedieze situațiile pe parcurs.

Odată ce se întâmplă acest lucru, nimeni nu se va mai întoarce la personalitatea din trecut. Această transformare presupune totuși greutăți, tristețe și lacrimi. La finalul drumului vor descoperi soarele mult așteptat.






Numărul karmic 19

Cei(le) care au numărul karmic 19 sunt foarte dependenți(te) de persoanele din jur. Aceștia(stea) tind să utilizeze fiecare fărâmă de ajutor, fără a-și da interesul propriu în rezolvarea problemelor. În ciuda faptului că preferă să fie singuri(e), nu știu cum să se descurce în situații de criză. Este esențial pentru cei(le) care au numărul karmic 19 să fie mai relaxați(te).

Aceștia(stea) nu văd niciodată partea plină a paharului, aștrii îi/le sfătuiesc să ia o pauză și să își tragă răsuflarea. În cele din urmă vor realiza că nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a avea o viață completă. Sunt persoane vulnerabile, însă aștrii îi/le vor ajuta să se redreseze pe parcurs.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS