Care este zona iubirii pe chipul tău și ce mesaje ascunde!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care este zona iubirii pe chipul tău și ce mesaje ascunde!


Vechii(le) astrologi(e) chinezi(e) au împărțit chipul uman în 7 zone distincte, fiecare dintre ele fiind marcată de tot ceea ce ni se întâmplă în viață: bucurii, necazuri, împliniri, iubiri, eșecuri și dureri. Descoperă cea mai sensibilă dintre aceste zone și anume zona iubirii.

Pe chipul uman, zona iubirii este zona superioară a obrajilor sau mai bine zis zona pomeților. Aceasta este cea mai importantă zonă pe care o analizează vechea astrologie chineză, ținând cont de sentimentele, emoțiile, trăirile, iubirile și dezamăgirile pe care le adunăm în viață.


Zonele feței și energiile Universului

Partea superioară a feței, ochii și fruntea, este numită „Edenul” sau „Raiul”, pentru că aici se manifestau cele mai înalte, subtile și profunde energii astrale. Aici este și zona iubirii atât de importantă pe harta destinului. Și tot aici este zona vieții, cuprinsă între sprâncene.






Mijlocul feței, nasul și gura, este numită „Omul” sau zona umană, pentru că aici sunt concentrate energiile interioare ale spiritului uman.

Iar partea de jos a feței și anume partea inferioară a obrajilor și bărbia, poartă numele de „Pământ” și aici sunt resimțite energiile telurice, influențele cosmice amplificate de elementele esențiale ale vieții: apa, focul, pământul, piatra.


Ce mesaje poartă zona iubirii pe chipul tău

Zona iubirii este zona de sub ochi, cea care cuprinde pomeții obrajilor. În funcție de petele, liniile sau ridurile care apar pe această zonă, astrologii(ele) chinezi(e) pot spune cât de afectuoasă este o persoană și cât de mult se implică în relațiile de cuplu.






Dacă această zonă este deschisă, rotunjită, iar pielea frumoasă, înseamnă că te implici emoțional în toate relațiile tale și că ești capabil(ă) să iubești sincer(ă) și să fii fidel(ă) unui(ei) singur(e) partener(e).

Dacă această zonă este străbătută de linii adânci, de pete sau cearcăne încă din primii ani ai tinereții, înseamnă că ești o fire destul de egoistă și pui beneficiile personale înaintea iubirii. Relațiile de dragoste vor fi marcate de probleme, dacă nu găsești bărbatul/femeia potrivit(ă), care să te convingă că poți avea încredere în dragostea lui/ei.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS