3 zodii care dau lovitura de Ziua Îndrăgostiţilor 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 zodii care dau lovitura de Ziua Îndrăgostiţilor 2022


Taur:

Energia pământească a Capricornului îţi oferă o oarecare stabilitate, aşa că nu trebuie să îţi faci griji că vor ajunge prea multe surprize la uşa ta. Dacă eşti singur(ă), acesta ar putea fi un moment bun pentru a-ţi explora opţiunile. Dacă eşti într-o relaţie, vei avea parte de momente minunate.

Probabil că vei experimenta multă pasiune înfierbântată în timpul Zilei Îndrăgostiţilor datorită aspectului de conjuncţie dintre conducătorul tău planetar, Venus şi Marte, planeta motivaţiei şi războiului. Fii pregătit(ă) să fii activ(ă) în şi în afara dormitorului. Dar fii pregătit(ă) şi pentru o conversaţie stimulantă şi profundă, deoarece această conjuncţie va fi în casa ta a noua. S-ar putea chiar să existe o şansă pentru tine să faci nişte călătorii pe distanţe lungi – în siguranţă, desigur.






Gemeni:

Capacitatea ta de a te schimba este harul tău salvator. Nu numai că vei evita o parte din tensiune, dar te vei simţi împuternicit(ă) în exprimarea ta datorită lunii din Leul sigur de sine care se mută în a treia casa natală, îţi oferă sporul de încredere de care ai nevoie pentru a încinge lucrurile. Dacă eşti singur(ă), încrederea ta de sine contagioasă ar putea atrage peţitori(are). Dacă eşti într-o relaţie, s-ar putea să te simţi şi mai conectat(ă) cu partenerul(a) tău(a).

Poate părea că ai putea avea o Zi a Îndrăgostiţilor grea la început. Cu toate acestea, energia ta naturală mutabilă te va ajuta să navighezi mai bine prin zi decât majoritatea semnelor. Conducătorul planetar al Gemenilor, Mercur se schimbă de la Capricorn la Vărsător, ceea ce se poate simţi puţin perturbator, dar, din moment ce gândeşti rapid, vei putea face modificările necesare pentru a salva ziua. Mercur va fi vizavi de Lună, dar luna fiind în romanticul Leu îţi va aduce aminte să-ţi aminteşti motivul pentru care sărbătoreşti în primul rând. Acesta va fi motivul pentru a fi creativ(ă) în vremuri frustrante.






Scorpion:

Nu numai că Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei, va fi de partea ta în această zi, dar aceasta poate fi o oportunitate de a te bucura de toate schimbările provocatoare pe care ţi le doreşti pentru viaţa ta sentimentală. Dacă eşti singur(ă), această zi ar putea schimba asta. Dacă eşti într-o relaţie, lucrurile s-ar putea înfierbânta în dormitor, dar ar putea însemna şi schimbări pozitive pentru amândoi, mergând mai departe.

Scorpion, poţi experimenta o abundenţă de sărbătoare şi exuberantă în timpul Zilei Îndrăgostiţilor cu Jupiter în casa ta a cincea. Pregăteşte-te pentru multă distracţie şi dragoste! S-ar putea să trăieşti şi o surpriză cu Uranus în casa ta a şaptea. Întrucât eşti semnul schimbării şi transformării, această surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor va fi foarte palpitantă şi incitantă pentru tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS