Zodiac chinezesc săptămânal: 10-16 ianuarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 10-16 ianuarie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai sentimentul că alţii(tele) te pun în defensivă. Competiţia este acerbă în plan profesional, dar poţi să faci faţă dacă cineva încearcă să-ţi fure meritele. Nu te lăsa păcălit(ă) şi manipulat(ă). Poţi spune un „nu” ferm tuturor celor care încearcă să profite de bunătatea ta. În dragoste, fii pozitiv(ă) şi totul va fi bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Săptămâna începe în forţă, cu multe proiecte, cooperare şi suport. Concentrează-te asupra etapelor de scurtă durată şi începe altele numai după ce le finalizezi pe primele. În dragoste, dacă eşti singur(ă), flirtează mai mult. Weekendul este ideal pentru întâlniri sentimentale sau de afaceri. Rezultatele vor fi speciale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână în care îţi programezi întâlniri de afaceri şi romantice. Se anunţă o oportunitate profesională sau romantică, mai ales dacă eşti singur(ă). Fii mai flexibil(ă), adaptează-te indiferent de situaţie şi vei avea o săptămână lipsită de griji. Cu cât eşti mai rigid(ă), cu atât ţi se vor părea mai grele sarcinile.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Universul te ţine ocupat(ă) în această săptămână, însă vor veni şi rezultatele. Zâmbeşte şi fii cooperant(ă). Cu cât ai o echipă mai unită, cu atât vei reuşi să realizezi mai multe sarcini, în timp mai scurt. Dacă ai de planificat întâlniri sentimentale sau de afaceri, sfârşitul săptămânii este mai prielnic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri sentimentale sau de afaceri. Concentrează-te asupra unei singure sarcini şi nu începe altceva dacă nu ai finalizat pe cea anterioară. Sfârşitul săptămânii îţi poate aduce un vârtej romantic uimitor. Te simţi iubit(ă) şi apreciat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Dacă este posibil, planifică o mică aventură la finalul lunii acesteia sau lunii următoare. Ai nevoie de ceva care să-ţi reaprindă pofta de viaţă şi să-ţi extindă orizonturile. Fii atent(ă) la detalii, mai ales spre mijlocul săptămânii, pentru a nu petrece mai mult timp reparând! Poate fi o săptămână excelentă să-ţi dezvolţi abilităţile. Dacă eşti singur(ă), sfârşitul săptămânii îl poţi petrece în flirt, pasiune şi romantism.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Uneori este important să-ţi respecţi valorile şi să refuzi compromisurile. Deciziile bazate pe credinţe vor fi mai norocoase. Mijlocul săptămânii îţi dă oportunitatea să fii mai sociabil(ă) şi să găseşti soluţii de care să profiţi mai târziu. Îţi faci planuri pentru o vacanţă în afara ţării, dar trebuie să iei în calcul măsurile de siguranţă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Este o săptămână în care conflictele din trecut pot reapărea la suprafaţă. Probleme nerezolvate, afaceri neterminate te pot face încă să suferi. Spune cuiva acest fapt evident. Nu fii prea aspru(ă) cu tine sau cu eşecurile tale. Fiecare experienţă este o oportunitate de a învăţa şi de a merge mai departe.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Săptămâna îţi poate aduce responsabilităţi şi complicaţii neaşteptate. Termină ce ai început, nu mai lăsa proiecte nefinalizate prin care să ţi se scurgă energia. Fii dedicat(ă) şi angajat(ă) unor proiecte care îţi pot aduce beneficii spre finalul săptămânii. Dacă nu ai deplină încredere într-o nouă aventură, nu o porni.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Săptămâna se anunţă romantică şi nu trebuie să-ţi fie frică să-ţi împărtăşeşti iubirea. Spune cuiva special cum te simţi, s-ar putea să fii surprins(ă) de reacţia acestei persoane. Mijlocul săptămânii se anunţă pasional. Înţelegi punctul de vedere al celeilalte persoane şi îţi este foarte uşor să vezi lucrurile din perspectiva sa. Sfârşitul de săptămână se anunţă uşor rebel.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Oamenii văd în tine o fiinţă calmă, elegantă şi s-ar putea apropia de tine, ceea ce ar putea conduce la manifestări de gelozie din partea partenerului(ei). Nu lăsa grijile să domine starea persoanei iubite. Timpul petrecut alături de ea o poate linişti. Încearcă spre finalul săptămânii să te relaxezi undeva pe lângă o apă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mai puţină energie este disponibilă în această săptămână, aşa că nu o irosi. Sunt disponibile diverse oportunităţi şi pentru tine, profită de ele. Dacă ai nevoie de o favoare, cere-o fără menajamente. Dacă eşti singur(ă), atenţie la stima de sine! Poţi întâlni oameni care să te rănească, oameni geloşi şi posesivi care să te facă să te îndoieşti de calităţile tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS