Horoscopul săptămânii, 10-16 ianuarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii, 10-16 ianuarie 2022


Berbec:

Intri într-o etapă de optimism. Poate nu vei fi super pozitiv(ă), dar e mult mai bine decât acum câteva zile. Trebuie să continui să lucrezi la respectul de sine și la creșterea încrederii tale, pentru că acest lucru este ceea ce îți va oferi impulsul necesar pentru a deveni mai puternic(ă). Este un moment bun să realizezi ceea ce îți propui la locul de muncă și să te gândești la obiectivele profesionale care te interesează. Fii atent(ă) la evenimente, deoarece viața îți va trimite mesaje care îți vor spune calea de urmat. În ceea ce privește dragostea și relația ta, trebuie să lași deoparte tendința ta firească destul de rigidă și structurată. Poate că te arăți mai rece și mai distant(ă) decât ești de obicei. Fă eforturi pentru a arăta afecțiune și atenție partenerului(ei) de viață, altfel acesta(asta) își poate pierde interesul. Dacă responsabilitățile familiale te copleșesc, ar trebui să comunici și să delegi, să nu lași totul să cadă asupra ta. E o săptămână bună pentru schimbări în ceea ce privește mutările de acasă sau, de asemenea, să începi să te gândești să zbori din cuib.


Taur:

Cel mai bun aspect al acestei săptămâni se află în strânsă legătură cu munca. Începe pentru tine un ciclu în care dorințele tale se pot îndeplini. Nu este vorba de a renunța la ceea ce ai acum, ci de începe să cauți o altă ocupație care să te facă să te simți mai împlinit(ă). Este un moment optim pentru schimbarea locului de muncă, interviuri sau aplicarea cv-ului pentru o nouă poziție. Din punct de vedere financiar, în schimb, trebuie să fii foarte atent(ă) săptămâna aceasta și poate să găsești o strategie prin care conturile tale să nu îți facă surprize. În dragoste, ești indecis(ă), deoarece încă nu știi exact ce vrei. Poate că persoana potrivită nu este cea care a intrat recent în viața ta.


Gemeni:

După aceste sărbători, te așteaptă o săptămână complicată la locul de muncă. Simți că nu suporți pe nimeni și tendința de temperare poate provoca conflicte cu oameni cu adevărat autoritari sau cu oameni de rând mai înalt decât al tău. Încearcă să nu ai acest tip de confruntare, deoarece îți vei pierde avantajele. Pe de altă parte, zilele de energie scăzută și melancolie încep să se schimbe și o vei observa foarte curând. Poți avea parte de o dezamăgire săptămâna aceasta cu oamenii cu care credeai că ești prieten(ă). Nu fi trist(ă) din această cauză, nu merită, deoarece nu erau prieteni(e) sinceri(e). Vei începe curând să cunoști oameni pozitivi. Weekendul este foarte activ, profită de el pentru a ieși tot mai mult. În ceea ce privește dragostea, toată confuzia pe care o ai cu partenerul(a) se datorează neînțelegerilor și lipsei de comunicare. Remediază problema!






Rac:

La nivel profesional, săptămâna aceasta nu va fi cea mai bună. Cineva din mediul tău de lucru simte o anumită invidie față de realizările tale și poate pune la îndoială capacitatea ta de a-ți îndeplini sarcinile. Nu confrunta această persoană și nu încerca să o convingi cu cuvinte. Mai bine demonstrează prin fapte cât valorezi. Concentrează-te asupra muncii și fă-o mai bine decât oricând. Zilele acestea cineva o să-ți propună să începi o afacere, pe un subiect pe care îl stăpânești și care te entuziasmează. Ai putea într-adevăr să câștigi mulți bani, dar nu pierde din vedere faptul că tu ești cel(a) care deține informațiile și cunoștințele, adică baza. În dragoste, poți avea o surpriză plăcută. Vei descoperi că cineva care îți place de mult timp este foarte interesat de tine.


Leu:

Munca nu va fi principala ta preocupare săptămâna aceasta, ai alte probleme care te îngrijorează și pe care vrei să le rezolvi cât mai repede. Din această cauză, te simți demotivat(ă) și cu lipsa de dorință de a-ți îndeplini sarcinile. Dar, pentru că aștepți cu nerăbdare o schimbare care urmează să se producă, îți vei recăpăta curând pasiunea pentru ceea ce faci. Acum ești concentrat(ă) asupra mediului familial, unde s-ar putea să fi apărut fricțiuni care te deranjează. Este timpul să rezolvi problemele, să stabilești limite și reguli pentru toată lumea. Nu îți face griji excesive, totul se va repara în curând, aceste lucruri se întâmplă în orice familie. Din fericire, viața echilibrează întotdeauna totul și când unele lucruri merg prost, altele încep să meargă bine. În cazul tău, problemele financiare dispar. În domeniul sentimental, acum ai la dispoziție toată săptămâna să analizezi unde se situează relația ta, să clarifici ceea ce simți și încotro te îndrepți. Va fi ceva pozitiv.


Fecioară:

Ar trebui să faci o oprire pe parcurs și să dedici această săptămână pentru a reflecta, pentru a face un bilanț exhaustiv al ceea ce ai făcut profesional în ultima vreme. Probabil că ești oarecum dezamăgit(ă) pentru că nu ai reușit să ajungi acolo unde ți-ai propus în 2021. Circumstanțele nu au fost favorabile pentru tine și acum este cel mai bun moment pentru a fi realist(ă) și să vezi dacă ai fi putut profita mai bine de situație. Regândește problema și stabilește-ți obiective pentru 2022. Ai obiective clare, dar anumite lucruri te induc în eroare și te scot în afara drumului. Trebuie doar să te concentrezi puțin mai mult asupra a ceea ce vrei să obții. Aceste zile sunt bine aspectate dacă ai o afacere, un magazin sau ești angajat(ă) în activități comerciale. În relațiile de familie și, de asemenea, în cele sentimentale, comunicarea și conviețuirea se vor îmbunătăți datorită bunei influențe astrale din zodia ta. Este timpul să te reînnoiești complet, să dobândești obiceiuri alimentare bune, exerciții fizice și imagine.






Balanţă:

A sosit momentul să pui capăt stării de melancolie care te-a acaparat în ultima vreme. Învață cum să faci față emoțiilor negative și să le redirecționezi pentru a le neutraliza. Trebuie să depui tot efortul pentru a gândi pozitiv. Poți depăși acea stare de spirit care poate își are originile într-o problemă de ordin sentimental. Lectura relaxantă îți va face bine și poți învăța multe. Eforturile tale vor fi recunoscute în aceste zile la locul de muncă, dar diferențele cu unul(a) dintre șefii(ele) tăi(ale) pot strica totul, așa că încearcă să nu te lași dominat(ă) de mândrie dacă cineva te ceartă fără motiv. În dragoste, a venit momentul să acorzi mai multă atenție relației tale, deoarece îi lipsește puțină pasiune și distracție.


Scorpion:

Ești îngrijorat(ă) de acea stagnare profesională care durează mai mult decât ți-ai imaginat. Acest lucru se întâmplă din cauza conjuncției astrale care te-a afectat, nu din cauza ta. Trebuie să te relaxezi puțin și să elimini anxietatea care te-a determinat să muncești fără să-ți atingi obiectivele. Acum lucrurile încep să se miște încetul cu încetul. La locul de muncă, vei începe să câștigi prestigiu și s-ar putea să primești câteva felicitări de la șefii(ele) tăi(ale) pentru munca depusă. Arată-te dispus(ă) să-i/să le ajuți pe noii(le) tăi(ale) colegi(e) de serviciu și vei avea astfel aliați(te) fideli(e) pentru totdeauna. Relația ta sentimentală este în flăcări în această săptămână și tu ești cauza, deoarece orice te irită. Așadar, depinde doar de tine să rezolvi problema. Fă-o, pentru că răbdarea persoanei de lângă tine are o limită. Nu lăsa alte griji să stea în calea fericirii voastre.


Săgetător:

Sentimentul de melancolie și viziunea negativă asupra lucrurilor par să nu te părăsească nici în aceste zile. Realitatea este mult mai bună decât cum o vezi. Dacă ai o afacere, acum este momentul să o regândești și să o actualizezi, are nevoie de o restructurare. Fă-i publicitate, fă-o cunoscută, explorează piețe noi și nu uita de universul online. Ia foarte în serios această săptămână, deoarece îți va oferi multe beneficii financiare. La locul de muncă este timpul să înveți și să faci lucruri noi, dar și să te adaptezi la anumite situații care nu sunt în totalitate pe placul tău. Poate că în relația ta sunt unele probleme, dar există și multă dragoste. Este bine ca din când în când să mai cedezi, să nu vrei să ai mereu dreptate sau să faci totul de capul tău. Dă-i puțină putere persoanei de lângă tine și vei vedea cum totul se va îmbunătăți remarcabil.






Capricorn:

Săptămâna aceasta va trebui să-ți controlezi temperamentul, impulsivitatea, deoarece starea ta de spirit va fi afectată în aceste zile de conjuncția astrală care domnește peste zodia ta și care va provoca schimbări bruște de dispoziție care te va costa controlul. Acest lucru este valabil pentru toate domeniile vieții tale, dar mai ales la locul de muncă. Nu te implica într-un conflict pe care ulterior îl vei regreta. Respiră adânc și calmează-te, mai ales în circumstanțe nefavorabile. Pentru a te elibera un pic de această tensiune, caută refugiu într-o activitate artistică, dans sau teatru. Te va ajuta să lupți contra stresului. De asemenea, ai grijă în relația cu persoana iubită, nu strica o perioadă de bună comunicare și rezolvare a conflictelor. Acesta este un moment bun pentru a-i spune grijile tale. Te vei elibera de o mare greutate și vei găsi un sprijin emoțional enorm.


Vărsător:

A sosit momentul să-ți analizezi situația financiară și să faci un alt plan de bătaie pentru a elimina cheltuielile inutile. Acesta este un subiect delicat, deoarece tinzi să fii destul de neatent(ă) cu banii. Totuși, acum trebuie să profiți de situație, deoarece aștrii sunt de partea ta pentru a stabili regulile economiei tale și a vedea cum și în ce vei investi banii. La locul de muncă, aștrii îți zâmbesc. Ți se pot atribui roluri noi, mai prestigioase și mai bine plătite. Dacă ești invitat(ă) la conferințe, expoziții sau ceva de genul, acceptă invitația, deoarece vei veni cu idei grozave și poate ai șansa de a pune bazele propriei afaceri. În ceea ce privește dragostea, dacă ești într-o relație serioasă, lasă-ți deoparte îndoielile și începe să te gândești la pasul următor. Dacă ești singur(ă), este timpul să lași aventurile în urmă. O dragoste serioasă îți dă târcoale.


Peşti:

Săptămâna aceasta ți se vor deschide toate ușile care până acum erau închise. Îți vei da seama că nu există nimic pe care să nu poți realiza, mai ales la locul de muncă. Vei fi foarte motivat(ă), cu multă energie și cu mintea limpede. Acest lucru îți vor afecta pozitiv veniturile pe termen scurt sau lung. Dacă nu imediat, ai puțină răbdare. Relațiile profesionale, în special pe cele pe care le ai în afara țării, sunt protejate de aștri. Te vor ajuta să obții rezultate foarte bune și multe contracte pe termen lung care îți vor aduce mari beneficii financiare. Norocul te va însoți și în ceea ce privește dragostea. Dacă te întâlnești cu cineva, relația se va consolida. Iar dacă ești singur(ă), vei întâlni pe cineva care poate să nu fie sufletul tău pereche, dar cu care te vei înțelege fizic foarte bine. Săptămâna aceasta e plină de dragoste și pasiune. Profită de ea!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS